Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Avatar » De Nieuwe Generatie » Boek 1: Water Hoofdstuk 4: RongaiĆ¢ā‚¬ā„¢s vriendinnetje

De Nieuwe Generatie

17 juli 2010 - 17:38

421

0

198



Boek 1: Water Hoofdstuk 4: RongaiĆ¢ā‚¬ā„¢s vriendinnetje

Wat er de vorige keer gebeurde in Avatar: Als Hoesyey ontdekt dat hij de Avatar is, en in een visioen ontdekt dat de Noordpool in gevaar is, gaat hij meteen op weg. Rongai ontdekt dat Hoesyey de Avatar is. Dit komt Hoesyey te weten. Nu is Hoesyey op weg naar Ba Sing Se, en Rongai achtervolgt hem…

‘’Gelukkig ben ik bijna in Ba Sing Se waar ik een paar dagen zal overnachten.’’ Zegt Hoesyey opgelucht. Hij is na een paar dagen bijna bij zijn eerste bestemming! Ba Sing Se! Snel rent hij de weide op, voordat hij de enorme stad binnengaat. Het is bijna zover, hij zal de enorme stad zien!

Rongai is ondertussen ook dichtbij de stad. ‘’Man, waar houdt die bemoeial van een Avatar zich nou schuil!’’ zegt hij kwaad. Opeens komt er een meisje uit de struiken. ‘’Waar ben ik beland?!’’ vraagt ze bezorgd. Rongai ziet haar. Haar mooie blonde lokken, haar mooie stem. ‘’Hallo, ik ben Rongai.’’ Zegt hij en steekt een hand uit. Het meisje krijgt rode wangen, en draait zich om. In zichzelf was ze nou verliefd, maar hoe moest ze dat laten weten? Dan draait ze zich weer om. ‘’He, hoe heet jij? Ik Soela.’’ Rongai lacht en zegt: ‘’Rongai is de naam. Ik ga de Avatar achterna.’’ Soela schrikt. ‘’Leeft de Avatar dan?’’ vraagt ze en kijkt vol ongeloof. Rongai knikt. ‘’Ik zal je helpen.’’ Zegt Soela, en geeft een kus op de wang van Rongai. De dappere jongen krijgt nu rode wangen. ‘’Eigenlijk.. Jaag ik op de Avatar.’’ Zegt Rongai. Soela kijkt eerst boos, maar daarna glimlacht ze. ‘’Mij maakt het niet uit wat je doet, als je maar iets doet. Dat is wat ik wil.’’ Zegt ze lief. Rongai glimlacht. ‘’Kom, Soela, dan gaan we.’’ Zegt hij, en rent het bos in…

Hoesyey is ondertussen ook verder gelopen. De zon schijnt fel in zijn gezicht. ‘’Ik ben er bijna, nog even doorzetten.’’ Zegt hij in zichzelf, alsmaar doorlopend. Maar dan ziet hij Rongai en een ander meisje rennen. ‘’Rongai!”¯ roept Hoesyey, en rent ze achterna. Plots klinken schoten.’’Geef jullie over, anders zullen jullie levens niet gepaard worden!”¯ roept iemand boos. De stem weerklinkt door het hele bos, de dieren schrikken er zelfs een klein beetje van. Hoesyey rent er meteen naartoe, maar dan moet hij weer oppassen voor Rongai. Stil loopt hij langs de bosjes, en rent dan weer snel verder, als een speer die een nieuw wereldrecord heeft neergezet. Plots weerklinkt weer een schot. Maar nu hoort Hoesyey een huilend iemand. Meteen rent hij door.

Na 3 minuten is hij al bij de poort. Het huilen weerklinkt nog steeds. Meteen gaat Hoesyey naar binnen, en ziet dan mensen die mensen bedreigen. Hoesyey begrijpt het niet. Hij is pas in Ba Sing Se, en nu al geburen er vreemde dingen? Wat is hier allemaal aan de hand?

To be continued…

Einde hoofdstuk 4


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.