Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Far Away - DM » Part 1

Far Away - DM

31 aug 2010 - 10:54

170

2

200



Part 1

http://media.photobucket.com/image/pretty%20girl/yourpictures/Untitled-2.jpg

Ik begreep het wel.Ik zou hetzelfde gedaan hebben. Ik keek hem na terwijl hij wegliep. Maar hoezeer ik ook wist dat hij de juiste beslissing had genomen, ik kon niet verhelpen dat mijn hart in scherven lag.
Hij keek niet meer om, zijn hoofd was gericht op het kasteel. Geen enkele aarzeling, hoewel ik hoopte dat hij zich zou bedenken. Hij had zijn besluit genomen.
Geluidloze tranen stroomden over mijn wangen. Ik miste hem nu al, en hij was nog niet eens uit mijn zicht verdwenen. Ik probeerde iets te bedenken, iets waardoor hij zich zou omdraaien en ik me weer in zijn armen zou kunnen werpen. Maar ik wist niets.
Draco was weg. Harry en Ron hadden hem verjaagd. Met hun ziekelijke opmerkingen, hun weerzinwekkende insinuaties en hun eeuwige pesterijen. Draco wilde zich inzetten, hij wilde veranderen. Voor mij, omdat mijn vrienden zo belangrijk waren voor me. Het had alleen ons einde betekent.
Maar als ik dacht hoe het begon, had ik nooit verwacht dat mijn verhaal deze richting zou uitgaan.


Reacties:


Starr
Starr zei op 27 juli 2010 - 0:19:
Ziet er veelbelovend uit voor een inleidend stukje. Normaal gezien vind ik deze saai, maar je weet de sfeer er goed in te houden.Geen spelfouten, vlotte zinsbouw, ik ben benieuwd naar de rest!


Eliros
Eliros zei op 17 juli 2010 - 23:36:
Harry en Ron hem weggepest? *shock*