Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Far Away - DM » Part 2

Far Away - DM

31 aug 2010 - 10:55

298

0

183



Part 2

"Opzij, sukkels!" Ik verafschuwde hem, hoe hij ons behandelde. Alsof we het vuil van de straat waren. Hij was degene die keek alsof hij stront had moeten eten. Anders was zijn gezicht best aantrekkelijk geweest.
"Ik zei dat je opzij moest gaan, Gray." Ik glimlachte. Zo reageerde hij altijd als ik niet heel gauw deed wat hij zei. Ik draaide me om en keek recht in zijn ijzige ogen.
"Heb ik geen zin in," antwoordde ik poeslief. Ik zag zijn blik verstarren, hij trok zijn toverstaf. Ik lachte enkel zachtjes toen hij die onder mijn kin hield.
"Doe maar, ik wil je kunstjes wel eens zien." Hij keek een moment verbaasd en grinnikte dan.
"Jij bent me er eentje. Ik was niet van plan je pijn te doen. Zou zonde zijn van dat prachtige snoetje. En de kans dat ik je neem, zal dan iets kleiner zijn, denk ik. Maar ik krijg je toch wel een keer." Ik was het meest begeerde meisje van mijn jaar, zelfs bij de Zwadderaars.
"Ik zal een mooi lingeriesetje gaan kopen voor je."
"Doe maar, ik zal het met veel plezier van je lekkere lijf scheuren." Harry en Ron kookten, ze hadden tegelijkertijd hun staf getrokken en bedreigden Malfidus.
"Jongens, laat hem. Hij weet niet beter. Hij kan er niets aan doen dat hij maar twee hersencellen heeft. Hé, Ron, weet je trouwens hoe je het geheugen van een dom blondje wist?" Ron en Harry kregen pretlichtjes in hun ogen.
"Gewoon in zijn oor blazen," zei George. Hij dook achter me op en zijn evenbeeld voegde de daad bij het woord. Draco duwde Fred geïrriteerd weg en trok zijn neus op.
"Kom jongens, we gaan. Het ruikt hier naar modderbloedjes en Wemels." Hij beende weg met zijn fanclub in zijn kielzog.
"Het was prettig praten met je!" riep ik hem na.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.