Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Far Away - DM » Part 5

Far Away - DM

31 aug 2010 - 10:58

325

2

217



Part 5

"Move over, slettebak!" Ik kreeg spontaan rillingen over mijn rug bij het horen van Pansy Parkinsons stem. Ik draai me om en zie haar in elkaar krimpen bij het zien van mijn dodelijk kwade gezicht.
"Wat zei je daar, bloempothoofd?" siste ik. De hele gang werd muisstil. Ik siste nauwelijks, dus í ls ik het deed, was het opletten geblazen.
"Dat je opzij moet, ben je doof?"
"En hoe noemde je me daarna?"
"Een slettebak," antwoordde ze nonchalant. Ik begon te stomen. Ze had me niet alleen beledigt, ze had ook nog het lef gehad het te herhalen.
"Liefje, je vergist je," spon ik zachtjes, gevaarlijk als een kat die klaar staat om toe te slaan, "een slet is namelijk iemand die achter alle jongens en mannen aanloopt. Als je de populatie bekijkt die deelneemt aan dit gesprek, wat dus wil zeggen jij en ik, dan denk ik dat jij het dichtste bij die benaming komt. Want ik, mijn beste Parkinson, kan het tenslotte niet helpen dat ik zo knap ben dat alle mannen achter mí­j aanlopen. Sorry, schatje, je hebt jezelf vastgepraat." Ze was razend, ik zag hoe haar ogen diepe, zwarte gaten werden. Als ik niet oppaste, zou ze me zeker vervloeken.
"Nou nou, jij hebt een groot ego, zeg." Ik kijk over haar schouder, zie de blonde duivel hemzelf staan.
"Zegt degene die zichzelf de beste vindt."
"Ik ben niet de enige die dat vindt. En trouwens, het í­s toch ook zo?" Ik laat en verontwaardigd kreetje uit mijn mond ontsnappen.
"Denk je nou echt dat je zo fantastisch bent? Nou, zeg, balen dat het niet zo is."
"Nou, ik ben zoals jij. Ik kan elk meisje krijgen dat ik wil, jij elke jongen die je wil."
"Waarom ben je dan single?"
"Omdat ik niemand wil. Kan ik trouwens ook aan jou vragen."
"Helaas moet ik vaststellen dat mijn mening daarover gelijk staat met de jouwe." Hij grijnsde. Ik ook. En ik hoopte dat de lichtjes in zijn ogen geen deel uitmaakten van mijn grenzeloze verbeelding.


Reacties:


twinsis
twinsis zei op 19 juli 2010 - 23:02:
leuk !
snel verder
xx melis
melding ?


bijouken
bijouken zei op 19 juli 2010 - 20:55:
melding ??????????????????????????,