Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Pretty Little Liars » Guess Who's Back.

Pretty Little Liars

20 juli 2010 - 9:57

1233

1

231



Guess Who's Back.

Aria's POV.

“Mike! Kom hier!”¯ Aria Montgomery streek haar zwarte jurkje met knalgele bloemen glad en wierp een blik naar de spiegel. Haar licht getinte huid straalde even door de weerkaatsing van het zonlicht in de spiegel. Aria glimlachte en haalde even een hand door haar haar. Ze was er klaar voor. De derde week terug in Rosewood had anders gelopen dan de eerste twee weken in Rosewood. Toen ze haar eerste bericht van 'A' kreeg, was ze zich kapot geschrokken. A had vanalles gedaan, maar deze week had ze nog niets gehoord.
“Wat is er?”¯ Mike Montgomery kwam Aria's kamer in lopen en keek haar verbaasd aan.
“We moeten naar school, ben je klaar?”¯ Mike knikte en sloeg zijn tas over zijn schouder. Aria pakte zelf haar tas en liep de trap af. Haar vader was al weg, het zou een keer niet zo zijn. Aria griste de autosleutels van de salontafel en zwaaide haar moeder gedag. “Tot vanmiddag!”¯
“Tot vanmiddag,”¯ herhaalde Ella Montgomery vriendelijk. Aria stak haar hand in haar tas waar ze even tastte naar haar flesje water. Die zat er nog in. Mooi. Aria ritste haar tas dicht en liep naar de donkere toyota corolla, waar ze de deur opende en op de stoel aan de linkerkant ging zitten. Ze legde haar handen even op het stuur, maar stak toen de sleutel in het sleutelgat. Ze zag dat Mike in stapte en Aria startte de auto. Het was een jaar geleden dat Alison was verdwenen, drie weken geleden dat ze Ezra- Meneer Fitz- had ontmoet, twee en een halve week geleden dat Alison dood was gevonden in haar oude achtertuin en een week geleden had ze het laatste bericht van A gekregen. Terwijl Aria door Rosewood, richting Rosewood Day. Ze pakeerde de auto en stapte uit. Haar broer, Mike, stapte ook uit en zei Aria gedag. Aria glimlachte en deed de auto op slot. Aria zuchtte en hing haar tas over haar schouder. Ze liep de stenen trappen op, Rosewood Day binnen. Aria haalde een hand door haar lange donkere haar en liep naar haar kluisje. Ze had Engels, weer een uur lang marteling. Ezra Fitz, waarmee ze een affaire had, was haar Engels leraar en had haar vorige week gedumpt nadat hij een smsje van A had gelezen op haar mobiel. Aria had zich vreselijk gevoeld, maar nu kreeg ze al weer genoeg aandacht van andere jongens. En dan ook nog eens het feit dat A Ella had verteld over Byron Montgomery die met Meredith een relatie had. Aria moest haar ouders altijd bij de voornaam noemen.
“Aria?”¯ Een bekende stem wekte haar uit haar gedachten. Een lang blond meisje met een zwarte skinnyjeans en een crémekleurig topje keek haar aan.
“Hanna, wat is er?”¯ Aria keek even naar het meisje en glimlachte vriendelijk. Alleen vervaagde haar glimlach meteen toen ze het ernstige gezicht van Hanna Marin bekeek. Aria haalde een hand door haar haar terwijl ze op een antwoord van Hanna wachtte.
“Ik-”¯ Hanna zuchtte even diep. Aria keek haar verbaasd aan. “Ik heb weer een bericht van A,”¯ Aria beet op haar lip. “Emily en Spence ook, jij niet dan?”¯ Hanna keek naar Aria, terwijl Aria haar KIN uit haar tas pakte. Ze had pas net een nieuw mobieltje, maar was er al helemaal aan gewend. Aria zag de 3 meest angstaanjagende woorden van de afgelopen weken al weer verschijven. ONE NEW MESSAGE. Aria beet op haar lip en klikte op READ.

GUESS WHO'S BACK? JA, DAT WILLEN JULLIE WEL WETEN? DON'T FORGET WHAT SHE DID TO YOU. -A.

Aria keek verbaasd naar Hanna. Wat kon dit betekenen? Iemand was terug, maar wie? Alison? Was ze terug? Ze had hun wat aangedaan, ze was verdwenen... Maar toch, dat kon niet kloppen... Alison was dood. Aria keek naar Hanna.
“Wat bedoelt A hier mee?”¯ vroeg Aria rustig, maar Hanna, die het natuurlijk ook niet wist, haalde haar schouders op. Natuurlijk. Hanna wist ook niet alles.
“Ik weet het niet, het zou toch niet op Alison slaan? Ik bedoel... We waren allemaal bij haar begravenis.”¯ zei Hanna, precies wat Aria dus dacht. “Maar goed. Ik ben bang dat we maar naar onze les moeten gaan.”¯ Hanna keek even richting de deur van het Engels lokaal. Aria knikte en liep naar de deur van het lokaal en opende die. Net op dat moment ging de bel. Aria liep het lokaal binnen en ging op haar vaste plek zitten. Derde rij van de deur vijfde rij vanaf het bord. Hanna ging ergens in het midden bij het raam zitten en nu kwamen ook Emily Fields en Spencer Hastings binnen. Emily ging aan de linkerkant, vanaf Aria dan, van het lokaal zitten en Spencer in het midden voorin, zoals gewoonlijk. Spencer was het type dat í¡ltijd hoge cijfers haalde. Emily zwom zo'n beetje elke dag en Hanna was de nieuwe IT-girl, na Alison's verdwijning had ze een hele make-over gehad, net zoals Mona Vanderwaal, haar nieuwe beste vriendin. Aria zelf... Tja, nog steeds was ze er niet helemaal over uit welke Aria ze precies wou zijn. Ze had over haar hele leven al verschillende Aria's uitgeprobeerd. De Ijslandse-Aria beviel haar nog het beste, maar het was het toch niet helemaal. De Rosewood-Aria van nu was wel oké. Misschien moest ze maar eens een mix van die twee proberen. Aria beet even op haar lip toen ze Ezra binnen zag lopen. Correctie; meneer Fitz. Ze moest hem niet steeds bij zijn voornaam noemen, ze was zijn leerling, hij was haar leraar, niet haar vriendje. Niet meer. De tweede bel ging en de laatste leerlingen stroomden binnen. Net toen Ezr- meneer Fitz de deur wou sluiten, stapte er nog net een meisje naar binnen. Haar donkere haar hing in lange krullen over haar schouders en rug, haar donkere ogen glinsterden door het zonlicht wat weerkaatste. Het meisje droeg een lichte skinnyjeans en een donkerpaars shirtje. Haar donkerbruine tas, die ze over haar rechterschouder had hangen, kleurde mooi bij haar haar en ogen. Aria zag dat het meisje zich voorstelde aan meneer Fitz, en hoe jaloers ze ook kon zijn, ze merkte dat Ezra -gelukkig- haar niet zo aankeek zoals hij haar aankeek. Ezra wees naar de plek naast Aria, die nog leeg was. Damn, de nieuwe kwam naast haar zitten. Moest zij haar zeker weer rondleiden. Fijn... Had ze nu echt geen zin in.
“Hi, ik ben Aria.”¯ zei Aria uiteindelijk maar tegen het meisje, terwijl ze naast Aria kwam zitten. Het meisje glimlachte, maar keek wat bedenkelijk. Op een of andere manier kwam het meisje Aria aardig bekend voor en- Whoa. Het smsje van A. Guess who's back. Was het..? “Rose?”¯ Aria keek het meisje even verbaasd aan, die geschrokken opkeek.
“Hi Aria.”¯ Dit bevestigde haar gedachten, het wí¡s Rose Baker, haar beste vriendin van vroeger die plots verdween zonder ook maar iets te vertellen.
“Wat is er met je gebeurd? Waar was je?”¯ Aria zat bomvol vragen, maar zag constant het smsje van A voor zich. Don't forget what she did to you. Aria beet op haar lip en keek snel naar Rose, ze moest proberen om het smsje te vergeten.
“Eh... Dat vertel ik wel in de pauze oké? Ik voel me nu niet echt bepaald comfortabel, you know. Ik vertel het liever met Spencer, Emily en Hanna erbij.”¯ zei Rose zacht, doelend op het feit dat het doodstil in het lokaal was en iedereen mee kon luisteren. Dus ook A.


Reacties:


justAgirl
justAgirl zei op 21 juli 2010 - 19:33:
Omg, ik wil gewoon heel graag weten wie A. is..
heel heel heel frustrerend.
Maar wel heel heel heel leuk geschreven =D
Verder, Verder!