Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Our own Humanoid world » 21. Donderdag avond 25/02/2010

Our own Humanoid world

21 juli 2010 - 20:06

734

3

509



21. Donderdag avond 25/02/2010

Makbule point of view
Hoeveel heb jij op? vroeg ik. Jorinde stak vier vingers op en begon te lachen. Laten we wat plezier maken, zei ze. Ik haalde mijn schouders op. Gekke, zei ik en gaf Jorinde een por. Ze gaf me er een terug en zo ontstond er een porgevecht. Lachend liepen we door de gangen. Ik kom je pakken! gilde Jorinde die achter me liep. Ik hield het niet meer van het lachen. In de kleedkamers sprongen we over de zetels tot ik bleef haken en met een plof op de grond viel. Jorinde struikelde toen weer over mij en viel ook. Ik geef het op, zuchtte ze. Ik lachte. Slim van je, zei ik en ging recht zitten. Tosca en Danny kwamen net dat moment binnen. Waarom liggen jullie op de grond? vroeg Danny nieuwsgierig. Ik viel, zei ik. En ik viel over Mak, zei Jorinde die nog steeds plat op de grond lag. Ik was ondertussen rechtgekomen. Tosca plofte in de zetel en greep naar een boekje. Ik ging naast haar zitten om mee te kijken. Is dat de bravo? vroeg ik. Eeuhm, blijkbaar wel, zei Tosca die op de voorkant keek. Oeh, ik kijk even mee, zei ik. Danny ging aan de andere kant van Tosca zitten. Ik wil ook meekijken, zei hij en keek naar de fotos. Ik ga even een luchtje scheppen, zei Jorinde die zich rechttrok aan de zetel. Oké, zeiden we in koor.

Jorinde point of view.
Ik greep nog een blikje red bull uit de koelkast en liep daarmee naar buiten. Het was al flink afgekoeld, maar toch nog zacht. Ik ging op een drempel zitten en opende mijn blikje en gooide zeker de helft van de inhoud in mijn keelgat. Ik stak nog een sigaret op. De maan stond al hoog aan de hemel. Ik houd van de maan. Ik nam een trekje en blies de rook weer uit. Ik sloot toen mijn ogen en nam weer een trekje. Ik dacht terug aan de voorbije dagen. Het was allemaal zo zalig. Een glimlach verscheen op mijn mond. Dit is echt het beste wat me is overkomen. Zes personen ontmoet die ik al heel lang wilde ontmoeten, zomaar, in één keer. Dat kon niemand. Ik moest weer terugdenken aan 23 februari. Dat was echt een mooie dag. En gelukkig had Bill de juiste op het podium genomen. Ik lachte. Ze waren zo schattig samen. Toen Tom Tosca op het podium haalde, dat was zelfs grappig. Hij ging gewoon het publiek in om Tos eruit te halen. Gheghe middelvinger. Hier zit jij dus? vroeg Bill. Ik schrok me rot en liet mijn halfvolle blikje redbull vallen. Zeg, mompelde ik en raapte mijn blikje op. Bill grinnikte. Het zweet lag nog op zijn voorhoofd. Hij droeg zelfs dat leren pak nog. Hij kwam naast me zitten. Mag ik er ook één? vroeg hij zielig. Ik keek naar mijn sigaretten. Ja natuurlijk, ze zijn oorspronkelijk toch van jou, zei ik. Bill nam er één uit en nam ook mijn aansteker.

Bill point of view
Ik gooide het peukje op de grond. Kom je mee? Want ik wil uit dit pak nu, zei Bill. Ja, wacht even, zei Jorinde. Ze stak snel een kauwgom in haar mond. Ik trok haar recht. Makbule zei dat je zoveel had gedronken, zei ik. Ik keek haar streng aan. Zeg, het waren er maar vier, zei Jorinde. Ze blies een bel met haar kauwgom. Zolang je maar niet dronken bent, zei ik. Jaja, mompelde Jorinde. We liepen de kleedkamers binnen en ik begon meteen mijn pak uit te trekken. Ik voelde me verlost toen ik het helemaal uit had. Ik trok mijn gewone kleren weer aan. Nadat iedereen klaar was met zich om kleden, gingen we de tourbus weer in. Tom en Tosca verdwenen de loungeroom in en de deur werd op slot gedaan. Georg en Gustav gingen gamen en Makbule en ik zaten in een boekje te kijken en Jorinde en Danny luisterde samen muziek door een iPod. Het stond zo luid dat ik kon horen dat Durch Den Monsun speelde. Ik grijnsde onzichtbaar. Die heeft dikke siliconen! riep Makbule ineens uit. Ik schrok op. Hè, wat? vroeg ik. Makbule gniffelde. Die heeft toch siliconen of niet? vroeg ze. Ik bekeek de foto. Duh, dat is die van de playboy mansion, Tom zijn 'heldin', zei ik. Oh, jah, natuurlijk dan kan het niets anders, zei Makbule.


Reacties:


XxMangelBxX
XxMangelBxX zei op 23 juli 2010 - 23:00:
LOVE it! <3

Tom's heldin *wenkbrauwwiebel*

Snel verder <3333


adelain
adelain zei op 22 juli 2010 - 12:16:
whaha geniaal stukje.
Tom's heldin>.<

liefterren


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 21 juli 2010 - 20:21:
I LOve You <3