Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I've never felt like this before. » Only 3 days left

I've never felt like this before.

22 juli 2010 - 11:22

641

4

218



Only 3 days left

Het is een wat kleiner hoofdstuk, maar heb even geen inspiratie XD POV Jacob

We, Juliet, Seth, Leah, Esme, Carlisle, Bella, Edward, Alice, Jasper, Emmett, Rosalie en ik, zaten in het huis van de Cullens. En aangezien alleen Seth, Leah, Juliet en ik eigenlijk geen problemen hadden met de Cullens, gingen wij met hen mee. Het was ongeveer elf uur 's avonds en het waaide best hard. Het zou me niets verbazen als het vandaag, of morgen, ging regenen. Hard. Ik vond regen alles behalve erg. Het was wel lekker, we hoefden toch niet binnen te blijven, bang te zijn dat we ziek werden, of whatever.
"Dus, over drie dagen is het zo ver. We moeten een opstelling klaar hebben staan. Drie rijen?" Carlisle nam de leiding, wat misschien ook wel het beste was. Hij had immers ervaring.
"Ja, dat is goed denk ik. Elke rij tweetallen van ons en de wolven?" vroeg Edward. Ik knikte.
"Dat lijkt me wel goed." Ik keek iedereen even een voor een aan. "Dus wie gaat dan met wie?"
"Ik stel voor dat ik met Sam ga." Carlisle pakte een papier en schreef eerst de naam van Sam op en daarachter zijn eigen naam. Wat beleefd.
"Jake, wil jij met mij?" Bella keek mij aan en ik knike.
"Ja, Seth, je mag wel met mij hoor." zei Edward grijnzend. Waarschijnlijk was Seth vergeten dat Edward zijn gedachten kon lezen en waren zijn gedachten enthousiast om Edward gaan smeken. Ik grijnsde even en keek naar Emmett, die even bedenkelijk rond keek.
"Juliet?" Dat was het enige wat Emmett zei. "Aangezien jij me hebt verslagen... Terwijl ik niet mijn best deed-" de zin van Emmett werd onderbroken door wat gemompel en wat ge'jaja'. "Oké, ik dééd mijn best. Maar anyways, zou jij met mij willen?" Wauw, Emmett vroeg Juliet- het nieuwste, ik moet wel toegeven; knapste, en enige lid van de wolfpack die Emmett vanmiddag nog had verslagen- om samen met hem te staan. Oké. Onverwachts.
"Yeah, sure." Juliet glimlachte en ik keek even naar het papiertje van Carlisle.
"Leah? Jij met mij?" vroeg Esme vriendelijk. Iedereen wist dat Leah de Cullens haatte.
"Ja, is goed." zei Leah kalm. Gelukkig, ze stemde in.
"Rose, Jasper, Alice?" Carlisle keek naar zijn adoptiekinderen en keek hen aan.
"Ik ga wel met Paul, ik kan zijn gedachten wel wat kalmer maken." zei Jasper. Bella keek even naar Juliet, aangezien zij wist dat Paul familie was, maar Juliet grijnsde enkel.
"Ik ga wel met Embry." zei Alice.
"Doe maar iemand voor mij." Rosalie, zo sarcastisch als normaal. Ik zuchtte even.
"We hebben nog Jared en Quil." zei ik rustig.
"Right. Ik ga wel met die eerste, die zit er toch langer bij?" vroeg Rosalie. Ik knikte. Carlisle maakte aantekeningen. Quil bleef over, die zou alleen ergens in het midden staan. Ik bekeek het papiertje
Sam - Carlisle
Jacob - Bella
Seth - Edward
Juliet - Emmett
Leah - Esme
Paul - Jasper
Embry - Alice
Jared - Rosalie
Quil

Ik glimlachte. Prima.
"Dus... Nog drie dagen, toch?" vroeg Seth. Plots knikten alle hoofden. Oké. Cool. "Oké dan."
"Dus gaan we morgen weer oefenen?" vroeg ik aan de anderen. Carlisle knikte dit keer alleen. Ik gaapte en merkte dat niet alleen ik gaapte, ook Juliet was duidelijk bek af.
"Juliet, Jake, ga maar slapen, we hebben boven een slaapkamer gemaakt, als jullie hier zijn, voor dit soort gelegenheden, kunnen jullie hier slapen. Dat is makkelijker dan constant heen en weer gaan." Esme keek ons vriendelijk aan. Ze deed me zo vaak denken aan mijn moeder. Ik glimlachte.
"Bedankt." Ik keek naar Juliet en knikte. Ik stond op en pakte haar hand. Ik leidde haar mee naar boven en zag twee bedden staan. Ik glimlachte en ging op een van de bedden liggen, Juliet volgde mijn voorbeeld. Nog geen twee minuten laten hoorde ik haar ademhaling veel stabieler worden, ze sliep. Ik glimlachte. Ze zag er zo schattig uit nu. Zo rustig, zo vredig. Ik glimlachte en al glimlachend viel ik in slaap, maar terwijl ik sliep, zag ik maar één gezicht constant voor me.


Reacties:


BreakingDawn
BreakingDawn zei op 28 juli 2010 - 9:21:
Erg super!


dylan04
dylan04 zei op 24 juli 2010 - 11:33:
Mooi hoofdstuk, iets korter, maar toch erg mooi ^^


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 22 juli 2010 - 14:14:
Suppeeerrr!!!!
SNEL VERDER!
Melding?
xxx


justAgirl
justAgirl zei op 22 juli 2010 - 11:40:
Aww, ik vind dit een leuk hoofdstuk
Heel orginele reactie, ja ik weet het..
Maar hetisgewoon ook leuk
snelverder