Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » A Malfoy Isn't Always Evil » Chapter 0: Inleiding

A Malfoy Isn't Always Evil

7 dec 2010 - 13:32

420

5

406



Chapter 0: Inleiding

Chapter 0: Inleiding
Het Duistere Teken brandde nog op zijn arm. ‘’Au’’.. Pijnigde Dolf. Hij had tranen in zijn ogen ‘’Die klootzak’’! Riep Dolf kwaad, wat die man hem had aangedaan was het ergste ooit in zijn leven. ‘’Hij dwong me gewoon’’. Zei Dolf zacht tegen zichzelf. ‘’Ik had nooit gedacht dat hij zo iets zou doen, maar hij leverde me gewoonweg af aan Hem waar hij me merkte’’. Hij zuchtte even. ‘’Ik zal hem dat nooit vergeven’’. Zei hij aanduidend op de dader.

Dolf hoorde beneden kabaal, hij stond op en naar de trap. Hij had zijn toverstaf al gereed en liep de treden voorzichtig naar beneden toe.’’Laat je zien lafaard’’! Riep Dolf bemoedigend, maar hij trilde op arm en been. Hij merkte de persoon op, die hem daarna recht aankeek. ‘’Wat zei je daar’’? Het was zijn vader die hem kwaad aankeek. Dolf slikte even. ‘’J.Jij hebt mijn hele leven verpest’’! Zei hij met bedoeling op het teken, wat zijn vader wel zou weten. Zijn vaders kwaadheid verdween en begon te lachen. ''Wees trots op dat teken, misschien verander je dan nog wel eens in een dapper iemand! Niet in zo een mietje zoals je nu bent’’! Hij kuchte even. ‘’Het Teken behoort bij een dappere tovenaar wiens duistere magie ver boven het niveau is. Ik weet dat je het in je hebt, je moet toch wel iets van mij en mijn familie in je hebben’’. Hij schudde zijn hoofd.’’Maar jij.., jij gedroeg je altijd al anders, als uitschot, als een lafaard! Ik haat het om steeds uitgelachen te worden door de andere Dooddoeners, dat ik een watje van een zoon heb’’! Zijn vaders gezicht vormde weer een kwade blik zoals net. ‘’Daarom..’’. Draco moest even lucht happen. ‘’Daarom liet ik je merken, zodat de rest kan zien dat ik het niet fout heb gehad’’!
Dolf draaide zich om met tranen in zijn ogen, hij was gewoon.., hij was niet iemand die zomaar behandeld kon worden als een stuk stront! Maar zo voelde het wel, en dat werd alleen maar erger en erger. Hij draaide zich weer om en liep naar boven toe.

Eenmaal binnen gooide hij de deur achter zich dicht. ‘’Zo iets kan hij toch niet maken’’! Zei hij zacht maar kwaad tegen zichzelf. ‘’H..hij wil gewoon dat zijn naam niet slecht is door zijn ‘vriendjes’. Dat kon hij toch ook anders doen’’..
Hij ging weer op zijn bed liggen en probeerde in slaap te komen, wat niet lukte vanwege dat hij nog boos, nee woedend, verdrietig en vol frustratie zat.


Reacties:


Neeriash
Neeriash zei op 1 dec 2010 - 22:33:
Draco is een ass.


wordslover
wordslover zei op 27 nov 2010 - 16:38:
Leeeuk,
nou ja leeuk,
Ik ga gauw verder lezen! (:


Moonzzz
Moonzzz zei op 25 juli 2010 - 16:29:
ik lees snel verder...

en echt gemeen van draco...

maar okee zo is hij wel een beetje


CxAngel
CxAngel zei op 24 juli 2010 - 21:16:
echt gaaf joh [en indeed een mafoy is indd niet altijd slecht]


xBente
xBente zei op 22 juli 2010 - 20:48:
Whoee ik ga snel verder lezen