Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » I'm Your Favorite Drug <33 [Miniserie] » One shot isn't enough! <33

I'm Your Favorite Drug <33 [Miniserie]

30 dec 2008 - 17:55

351

1

168



One shot isn't enough! <33

Laila POV:
Arm in arm komen we terug van onze therapie. We zijn onafscheidelijk, zelfs in de afkickkliniek. We lopen naar onze gezamelijke huiskamer, waar de rest ook zit, inclusief heroine hoertje. Hij zit alleen op een bank. Wij gaan aan beide zijden van hem zitten. "Goedemorgen." fluister ik in zijn oor. Hij zegt zoals gewoonlijk niets terug.

Xenya POV:
"Waarom zeg je nooit wat? Bang?" fluister ik vragend in zijn oor. Hij kijkt naar beneden. Zoals altijd. "Antwoord!" fluister ik dreigend in zijn oor. Hij schud zijn hooft. "Wat nee? Van geen antwoord of dat je bang bent?" vraag ik grijnzend. "Dat laatste." fluisterd hij voor het eerst. "Hij heeft zijn tong neit verloren!" roept Laila opgewekt. Ik lach, en richt me weer op het arme ding. "Dus, waarom praat je nooit? En waarom heb je nooit bezoek?" vraag ik met ene geile ondertoon in mijn stem, hopefully wind het hem op!

Laila POV:
De hoofdzuster komt binnen, wij schuiven tegelijk een stukje van die heroine hoer af. Ze heeft liever niet dat we te dicht in zijn buurt komen omdat we hem altijd treiteren. "Even weg." gebaart ze naar ons. We staan op en lopen op een klein afstandje en kijken het van daar aan. "Wat een geheimzinnigheid." mompel ik. De zuster zegt iets, en ineens kijkt hij op. Ze kijken allebei naar de deuropening, onze ogen volgen vanzelf. Er staat een jongen. Het hoertje en de zuster staan op, en lopen erheen.

Xenya POV:
"Ey popcorn, wat is dat?" vraag ik geniepig aan haar. Laila haalt haar schouders op. "Een dreadaap?" zegt ze lachend, de jongen kijtk ons aan en wilt wat zeggen. "Had je het over mij?" vraagt hij arrogant. "Ja, eigenlijk wel. Problemen mee? Kan je wel normaal lopen met die tafellakens om je lichaam heen?" merk ik gemeen op. Het hoertje kijkt schichtig naar de jongen. "Niet doen!" piept het hoertje. "Waarom niet, wat willen ze mij maken?" zegt de dreadaap hard. Wrong choice! "Wat wij jou kunnen maken wil je niet eens weten, vraag maar aan dat heroine hoertje!" zeg ik met een gemeen gezicht.
Zijn mond zakt open.


Reacties:


JoyceeeX33
JoyceeeX33 zei op 30 dec 2008 - 17:29:
omg ik ga snel verder lezen
I like it.

xx Joyce