Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Boy Toy » 4.

Boy Toy

24 juli 2010 - 11:05

969

15

859



4.

Uit ongeloof vergat ik te ademen. Het feit dat Tom me in een hoek had gedreven terwijl de woede in zijn ogen stond was al erg genoeg. Maar dat hij daarbij ook nog eens hard was... Ik weet dat vrouwen en meisjes al sinds zijn tienerjaren voor hem in katzwijm vallen, maar ik had eerlijk nooit op die manier naar hem gekeken. Ja, hij is een aantrekkelijke man, maar hij is eerst en vooral mijn voogd, mijn enige vorm van familie, mijn veiligheid.
Toen zijn handen over mijn lichaam begonnen te dwalen, won mijn instinct het van mijn verlammende angst. Ik vocht, schopte, sloeg en schreeuwde in een poging hem van me af te duwen en weg te glippen. Maar Tom is minstens een kop groter dan ik en ongeveer dubbel zo zwaar. Voor ik het wist had hij me onderuit gehaald en lag ik op de grond met hem bovenop me, de lucht letterlijk uit mijn longen geperst door zijn gewicht.
‘Ga van me af!’ piepte ik. Ik was nog steeds meer kwaad dan bang, maar de adrenaline zou snel verdwijnen, wist ik. En mijn woorden konden net zo goed tegen de muren gericht zijn geweest. Waarschijnlijk hadden zij ook meer begrip getoond.
Vaag was ik me bewust van een scheurend geluid toen Tom het hemd van mijn schooluniform open rukte, en paniek nam de overhand.
‘Tom, stop! Het spijt me, oké? Je kan me nu wel loslaten!’ Ik kronkelde in zijn greep, maar hield abrupt op toen ik de blik in zijn ogen zag. Leeg en hongerig.
Als een standbeeld lag ik op de koude garagevloer. Toen Tom ook van de rest van mijn kleren ontdeed en ik onhoudbaar begon te rillen, kreeg ik steeds meer het gevoel dat dit een vreselijke nachtmerrie was. Elk moment zou mijn wekker aflopen en was het allemaal voorbij. Elk moment...
Zijn lippen streelden mijn hals en ik hapte naar adem toen hij even in mijn schouder beet. Ik bewoog in reflex en hij maakte ervan gebruik om me op te tillen en op mijn buik te draaien. Het geluid van zijn rits zette het haar in mijn nek overeind, en toen voelde ik zonder waarschuwing de top van zijn erectie langs mijn billen strelen.
Schreeuwen en spartelen hadden geen enkel effect. Sterke armen hesen me overeind op mijn knieën, tot mijn rug tegen zijn borst drukte. Ik voelde zijn lid nog steeds tegen mijn billen, maar de focus van mijn aandacht was intussen verschoven naar zijn rechterhand die zich onverbiddelijk om dat van mij sloot. Ik kromp ineen, maar alles wat hij deed was strelen.
Ik verzette me met alles wat ik had, maar ik was zeventien en in uitstekende fysieke conditie. Het kostte hem niet veel tijd om me stijf te krijgen en mijn ogen vulden zich met tranen toen ik voelde hoe mijn eigen lichaam me verraadde. Het was de genadeslag. Hoewel hij met een paar simpele handelingen alles wat ik ooit over ons had gedacht verloochende, voelde het zo goed, zo goed…
Ik weet niet waar Tom zijn trucjes heeft geleerd, maar ik weet zeker dat ik een paar hoeren kan vinden die veel zouden betalen om bij hem in de leer te gaan. Hulpeloos kreunde ik onder zijn handen en begon te beven. Uiteindelijk had ik geen andere keuze dan mij aan hem over te geven.
In stilzwijgende overgave ontspande ik mijn knieën, gooide mijn hoofd achterover en kwam klaar over zijn vingers, het orgasme meteen gevolgd door golven van schaamte. Ik weet niet wie ik op dat moment meer haatte: mezelf voor mijn zwakte, of hem omdat hij het tegen me gebruikte.
Op dat moment zou ik in elkaar zijn gezakt op de vloer als Tom me niet had vastgehouden. Ik maakte geen enkele aanstalten om te vluchten, zelfs niet toen ik hem voelde opstaan. Hij liet me geen seconde los, tot hij voor me stond. Ik zat nog steeds bevend en hijgend op mijn knieën, mijn gezicht ter hoogte van zijn kruis. Zijn handen sloten zich om mijn gezicht in een ijzeren greep.
‘Open je mond.’ Het bevel, de eerste woorden die hij had gezegd sinds hij mijn wereld een paar minuten eerder in chaos en waanzin had veranderd. Ik schudde zwakjes mijn hoofd en zijn vingers verstrakten om mijn kaak. Ik sloeg mijn ogen naar hem op, klaar om te smeken, maar de woorden verdroogden op mijn lippen. De blik op zijn gezicht achtervolgt me nog steeds doorheen mijn nachtmerries.
Hete tranen liepen over mijn wangen toen ik mijn ogen sloot. Ik opende mijn mond en voelde zijn warme, levende vlees. De vloer onder mijn knieën voelde kleverig aan en ik wist dat ik mijn eigen sperma zou zien als ik omlaag keek. Mijn hoofd was gevuld met mist, en op dat moment leerde ik wat vernedering is.
Ik slikte in reflex en hij gleed mijn keel in. Ik kokhalsde, dacht dat ik zou stikken en heel even overwoog ik om mijn tanden hard op elkaar te zetten. Tom voelde mijn aarzeling, en onmiddellijk sloten de vingers zich wat steviger om mijn hoofd in een onnodige waarschuwing. Ik kon Tom misschien pijn doen, maar dat was niets vergeleken met wat hij daarna met mij zou doen.
Ademen werd moeilijk, mijn mond vulde zich met speeksel. Ik slikte een paar keer, probeerde hem met mijn tong naar buiten te dwingen. Als antwoord gromde hij een paar keer en penetreerde mijn keel nog dieper, tot ik me begon af te vragen of hij zich een weg naar mijn maag probeerde te duwen.
Ik probeerde nog steeds wanhopig genoeg lucht binnen te halen, maar alles voelde rauw aan. Plots rilde hij, en zonder waarschuwing spoot hij zijn bittere lading in mijn keel en mond, tot ik begon te hoesten. Vaag was ik me ervan bewust dat hij zich terugtrok, toen zakte ik in elkaar alsof alle botten uit mijn lijf waren verdwenen.


Reacties:

1 2 3

sterretjhu
sterretjhu zei op 2 aug 2010 - 18:02:
wow echt een mooi verhaal, stomme tom ;o


shelly
shelly zei op 27 juli 2010 - 19:52:
snel verder jij kan egt geweldig schrijfen!!!


lOveYouX
lOveYouX zei op 25 juli 2010 - 23:46:
Meer, zalig verhaal dorien!!


jorinloveth
jorinloveth zei op 25 juli 2010 - 13:56:
Snel verder! ;o


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 25 juli 2010 - 12:36:
wow, Tom is echt een klootzak geworden door dat ongeval!!!

arme Ayumu...

snel verder!!!