Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » I'm Your Favorite Drug <33 [Miniserie] » Red light District <33

I'm Your Favorite Drug <33 [Miniserie]

28 dec 2008 - 18:41

576

0

183



Red light District <33

Laila POV:
"Kom maar mee." zegt de zuster. Hij kijkt nog even met dichtgeknepen ogen onze richting in, en loopt dan samen met het heroine hoertje met haar mee. Wij gaan weer op de bank zitten. "Poison, we moeten hem zo toch even overhoren over die dreadaap." Merk ik op. Ze knikt voor bevestiging. "Misschien kan ik hem een beetje manipuleren." Grijnst ze. "Vast wel." grijns ik terug. Even later zitten we plompverloren in een tvserie. Het hoertje is alweer terug zonder dat wij het merken. Hij blijft bij de deur staan.

Xenya POV:
Ik zit zo in de tvserie dat ik niet merk dat het hoertje in de deuropening staat. Hij beweegt rustig langs de wanden. "He! Waar is dat andere geval bij je?" vraag ik grijnzend aan het heroine hoertje. Hij schrikt op. "Weg." antwoord hij snel en loopt naar de keuken. Ik stoot Laila aan. "Popcorn! Het hoertje is back!" zeg ik zacht. Laila schrikt. "Waar?" vraagt ze. Ik gebaar naar de keuken. Ze knikt, we gaan heel ver uit elkaar zitten, zodat hij wel naast ons moet zitten. Ik knipoog nog naar Laila. Hij komt terug met een cola in zijn handen. Hij kijkt ons van onder zijn haar aan. "Shit." merkt hij zacht op, net hard genoeg dat ik het hoor. "Wat is er? Wil je niet naast ons zitten, we proberen aardig te doen, of niet Popcorn?" vraag ik grijnzend.

Laila POV:
Ik knik, en klop lieflijk naast me op de bank. Hij aarzeld, maar gaat dan toch zitten. We schuiven tegelijk een stukje naar hem toe. "Leuk een keertje bezoek." Grijnst Xenya. "Wie was dat?" Vraag ik erachteraan. Hij doet alsof hij van zijn cola drinkt zodat hij geen antwoord hoeft te geven. Wij wachten gewoon rustig tot zijn cola op is. Ik pak het lege glas van hem over en zet hem op het tafeltje ervoor. "Dus, wie was het?" "Tom." komt uit hem als een piepgeluidje.

Xenya POV:
"Wie is Tom dan?" vraag ik grijnzend. "M'n broer." mompelt hij. "Als jy nu gewoon praat tegen ons, niet kortaf misschien zijn wij dan ook wat aardiger. Als je nu zo blijft doen kun je nog heel lang last houden van ons. Dus wat word het? Gepest of een gesprek, keus is aan jou." zeg ik dreigend. Hij knikt bang. "Ik praat al." zegt het hoertje voor het eerst normaal. Ik knik tevreden. "Dus, hoe heet je?" vraagt Laila lief. "Gustav." zegt het hoertje piepend. "Wrong answer, bitch." merkt Laila op. Ik grijns. "Hoe heet je echt." grijns ik. "Bill." antwoord hij snel. "Goed, en Bill, zeg eens, wat doe je hier, behalve afkicken, hoe kom je hier, bedoel ik." zeg ik ge interesseerd.

Laila POV:
"Dat is een hele lijst." zucht hij. "We hebben de tijd hoor." Zeg ik. "Nee, tot twee uur, dan hebben we groepstherapie." Merkt Xenya op. Ik haal mijn schouders op. "Nou vertel." zeg ik weer. "Heroine verslaving, stress, overspannen, anorexia, narcistische persoonlijkheids stoornis." somt hij op. "En dat is?" Vragen we tegelijk.

Xenya POV:
"Dat is dat je jezelf helemaal geweldig vind, of juist niet." zegt Bill zuchtend.
Duh, dat wist ik al. Sneaky me! "En jullie, hoe heten jullie en waarom zijn jullie hier?" vraagt hij opeens brutaal. Die durft! "Wij zijn jou niets verschuldigt, If I won't answer I don't." zegt Laila gemeen. Ik knik om haar bij te staan. "Maar ik antwoord wel hoor." zeg ik dan lachend. "Ik heet Poison, en ik zit hier vanwege drugs." zeg ik grijnzend.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.