Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Far Away - DM » Part 6

Far Away - DM

31 aug 2010 - 10:59

237

0

173



Part 6

Draco

Ik bekeek Hilary van kop tot teen, en besloot alleen maar dat ze nog steeds even knap was. Maar die arrogantie op haar gezicht maakte haar nog sexy ook. En raww, dat rokje stond haar goed. Ze merkte dat ik haar uitvoerig bestudeerde en glimlachte liefjes. De pretlichtjes in haar ogen waren subtiel, vielen bijna niet op, maar toch had ik het gezien.
"Bevalt het je?"
"Ik ben me aan het inbeelden hoe je er naakt uitziet. Vast veel beter dan in dat Griffoendor apenpak. Maar ja, dat is niet zo moeilijk." Potter en Wezel werden kwaad, maar zeiden niets. Tot mijn grote verbazing begon Hilary zacht te lachen. Ze schudde haar hoofd en beet op haar lip. Ik slikte, voelde mijn lust toenemen.
"Geloof me, ik zou liever naakt rondlopen dan in een Zwadderichuniform. Ik ben dan misschien een serpent, maar zo laag wil ik niet zinken." Ze draaide zich snel om, haar lange, bruine haren striemden mijn gezicht. Ik kookte van woede, ik wilde haar zo hard vervloeken dat ze niet meer zou weten dat de aarde rond was.
Ik klemde mijn kiezen op elkaar en keek haar verlangend na toen ze wegliep met haar vriendjes achter haar aan. Het was een vreemd verlangen. Ik wilde haar pijn doen, haar vermoorden, maar tegelijkertijd wilde ik haar liefhebben, haar mijn naam horen kreunen. Ik schudde verward mijn blonde haar uit mijn gezicht en liep nors terug naar mijn leerlingenkamer.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.