Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Far Away - DM » Part 7

Far Away - DM

24 juli 2010 - 23:58

237

0

182



Part 7

Hilary

http://static.squidoo.com/resize/squidoo_images/590/draft_lens4693542module34129092photo_1_1242562342PromGirl-246030309.jpg

Ik streek een laatste keer over de satijnen stof. Mijn haren waren nonchalant opgestoken, mijn voeten pasten moeiteloos in de sandaaltjes. Ik zag er dodelijk perfect uit. Mijn uiterlijk schreeuwde gewoon: ik zie er maagd uit, maar ik ben het niet! Het was gewoon geknipt om de player van Zweinstein een lesje te leren.
Natuurlijk was ik nerveus. Net als ieder ander meisje was ik doodsbang om afgewezen te worden. Ik had hem verschillende keren aardig op zijn teentjes getrapt, en daar kon zijn grote ego niet zo om lachen. Ik haalde diep adem.
"Denk aan de weddenschap, Hill," zei ik bemoedigend tegen mezelf, "van die galjoenen kan je nieuwe schoenen kopen, je weet wel, die mooie rode pumps met de tekening op de zijkant." Ik begon haast te kwijlen bij de gedachten aan het paar, maar het was niet voldoende om mijn aandacht weg te sleuren van de meest angstaanjagende gedachte in mijn hele leven: ik zou dansen, of erger nog, schuren, met de knapste jongen van Groot-Brittannië en omstreken.
"Hey, stoeipoes, ben je klaar voor de grote show?" Het was me een raadsel, hoe ze het deden, maar de tweeling slaagde er altijd in om op de meisjesslaapzaal te komen. Best beangstigend als je wist dat ik me daar soms volledig naakt bevond, na een bad, bijvoorbeeld. Ik lachte zelfzeker.
"Natuurlijk. Ik ga die slang laten sidderen." Ik wou dat ik net zoveel vertrouwen had als het leek.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.