Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Far Away - DM » Part 8

Far Away - DM

25 juli 2010 - 0:10

271

0

155



Part 8

"Je ziet er echt geweldig uit!" gilde Hermelien enthousiast. Ik lachte gemaakt bescheiden. Arrogantie is goed, tot op zekere hoogte. Ik wierp een blik op haar jurk, en voelde plots weer de jaloezie opkomen. Ze was veel mooier dan ze besefte, en stiekem wilde ik dat ik net zo naturel en lief was als zei. Of er tenminste zo uitzag.
"Heb je jezelf al een keer bekeken? Ron gaat zijn ogen niet van je af kunnen houden!" Ze bloosde, en haar appelrode wangen pasten perfect bij haar look.
"Hermelien?" Ik keek naar Ron, die met grote ogen naar mijn beste vriendin staarde. Ik zag dat hij haar prachtig vond. Zijn gezicht straalde van geluk.
"Je ziet er echt waanzinnig leuk uit," stamelde hij. Ondertussen was ze begonnen aan haar voorbereiding voor de Miss Rooie Kopverkiezing. Geloof me, ze gaat 'em winnen. Ik gaf haar een zachte por in haar rug om haar aan te moedigen. Ze vonden elkaar leuk. Het was een geheim, dus natuurlijk wist iedereen het, behalve zij twee.
"En wat ga jij doen?" vroeg Harry grijnzend, voor hij naar Cho liep. Ik wist nu al dat de hele afdeling me zou aangapen, gewoon om te zien of ik het echt zou durven. Ik rolde met mijn ogen en wuifde hem weg met mijn hand. Als hij dacht dat ik me ging laten doen, had hij het goed mis. Mijn naam was Hilary Gray, en ik was de vamp van Zweinstein. En dan zou ik niet durven schuren met een knul die minstens even knap was als ik? Kom zeg.
Maar ik bestierf het toen ik zijn blonde hoofd opmerkte in de mensenzee...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.