Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Far Away - DM » Part 9

Far Away - DM

25 juli 2010 - 14:53

305

0

166



Part 9

Ik wendde mijn hoofd af, zag hoe Fred en George elkaar grijnzend een high five gaven. Zo, dus die twee dachten dat ze zouden winnen? Mooi niet!
Ik stak mij neus omhoog en liep hen straal voorbij, richting de blonde verschijning die me liet beven. Enkele meters van hem af, maar mooi in zijn zicht, begon ik te dansen met Cedric Digory. Hij vond het niet erg, absoluut niet, en al gauw voelde ik zijn handen op mijn heupen. Fijn, dat was echt wat ik nodig had! Hoewel, misschien werkte het wel...
Na een tijdje werd ik hem beu en wrikte ik me los.
"Sorry, droge keel," zei ik zoet. Ik draaide me om en liep naar de bar, goed wetend dat ik daarvoor langs Malfidus moest. Ik wiegde zachtjes met mijn heupen, hopend dat het genoeg was om zijn hormonen op hol te laten slaan.
Ik legde mijn handen op de toog en gaf mijn bestelling door aan de huiself. Ze glimlachte gedienstig en haastte zich om me te bedienen. Niet alleen mensen vielen voor mijn charmes.
"Zo, jij had het net wel erg gezellig." Bingo, daar heb je hem al. Ik nam mijn boterbiertje aan met een beleefde dankjewel (reflex) en draaide me met mijn liefste lachje om.
"Tja, het is een feestje, dus ik wil me amuseren."
"Wat leuk, ik had hetzelfde idee. Misschien kunnen we elkaar vermaken?" Ik leunde grijnzend wat dichter naar hem toe.
"Vraag je me nou ten dans?" Hij grinnikte en nam vlinderzacht mijn vrije hand. Hij leunde naar me toe, zijn lippen tegen mijn oor.
"Ja, dat vraag ik," fluisterde hij. Over zijn schouder zag ik zowat heel Griffoendor 'subtiel' naar ons kijken, mijn vrienden met gekruiste armen en opgetrokken wenkbrauwen.
"Het zou vast erg onbeleefd van me zijn als ik zou weigeren," vroeg ik engelachtig. Hij knikte scheef, en nam me toen mee op de dansvloer.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.