Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Far Away - DM » Part 10

Far Away - DM

25 juli 2010 - 19:27

216

0

153



Part 10

Ik had me nooit kunnen inbeelden dat hij zo zou dansen. Sensueel, opwindend, maar lief en respectvol. Hij daagde me uit, maar wachtte tot ik dichterbij kwam, hij nam nooit de eerste stap. Natuurlijk niet, hij wilde dat meisjes achter hém aanliepen, niet andersom.
Mijn verbazing was dan ook groot toen hij opeens weer mijn handen vastnam. Hij legde zijn kin op mijn schouder en sloeg zijn armen om mijn middel. Hij stond achter me, ik voelde zijn ademhaling zachtjes in mijn nek. Hij streelde met zijn neus over mijn haar en snoof mijn geur op. Ik kon niet ontkennen dat ik kriebels voelde. Eventjes vergat ik dat ik met de grootste eikel van Europa stond te dansen.
Hij aaide mijn pols met zijn slanke vingers en fluisterde in mijn oor.
"Ga je even mee naar buiten? Ik krijg het zo warm hier." Zijn hese stem gaf me kippenvel over mijn hele lichaam en rillingen van genot op de gekste plaatsen. Ik wist dat het fout was om met hem mee te gaan, elke vezel van mijn gezond verstand schreeuwde nee. Helaas heeft mijn hart de dictatuur, en het wilde zo graag bij hem blijven. Ik knikte haast onmerkbaar, wist dat hij het gezien had en ik kon de grijns op zijn smoel zo voor me zien.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.