Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Far Away - DM » Part 11

Far Away - DM

25 juli 2010 - 19:30

232

1

177



Part 11

De koelte sloeg me in het gezicht zodra ik een voet over de drempel zette. Draco deed de deur achter me dicht, maar loste mijn hand geen seconde. Hij nam me mee naar het meer, en liet zijn vingers tussen de mijne glijden. Ik vond het ontzettend vreemd, meestal kuste hij zijn veroveringen en plein publique, om ze even later net zo makkelijk te dumpen.
"Ik heb het erg naar mijn zin, Gray." Ik grinnikte. Het klonk enorm romantisch, maar mijn achternaam stond in schril contrast met de andere woorden.
"Ik ook, Malfidus." Ik legde opzettelijk de nadruk op het laatste, en hij gniffelde zachtjes. Hij liet ons stoppen en ging recht voor me staan.
"Noem me maar Draco, Hilary," zei hij met dezelfde schorre stem als daarnet. Ik haalde diep adem, moest moeite doen om te blijven staan. Hij had gelijk, hij kon werkelijk elk meisje krijgen.
"Wat als ik dat niet wil?" vroeg ik speels.
"Dan zullen we eerst wat closer moeten worden, zodat het vanzelfsprekend is dat we elkaar bij de voornaam noemen." Zijn ogen kregen een ondeugende, bijna kindse twinkeling, en ik wist meteen wat hij bedoelde.
Ik leunde naar hem toe, op enkele centimeters van zijn gezicht bleef ik hangen.
"Bedoel je dit misschien?" fluisterde ik. Hij legde zijn handen in mijn nek.
"Meer iets als dit." Ik voelde zijn ademhaling over mijn lippen, hij kuste me zacht.
Mijn hart bonsde als een gek.


Reacties:


Starr
Starr zei op 27 juli 2010 - 0:30:
Ik ben prompt fan geworden van deze fic en vooral jouw schrijfstijl. Je doet me echt verlangen naar meer en als ik heel eerlijk ben, dan zijn er niet veel mensen die hier in slagen. Werkelijk heerlijk om eens een fic te lezen die vlot doorleest, zonder spellings- of ergerlijke grammaticafouten. Hilary is duidelijk een Mary Sue personage, maar de manier waarop je schrijft en haar in je stukjes verwerkt maakt het zo dat je er je helemaal niet aan ergert. Ik houd enorm van de manier waarop je de chemie tussen haar en Draco beschrijft, als lezer krijg je bijna zelf kippenvel. Ik wacht op meer!