Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » A Cinderella Story. (Tijdelijk gestopt, inspiratieloos!) » Hoofdstuk 3

A Cinderella Story. (Tijdelijk gestopt, inspiratieloos!)

25 juli 2010 - 21:14

1538

5

420



Hoofdstuk 3

Reactie??

Yara pov
‘Oké, zullen we gaan?’ Zei Yara. ‘Ja, kom op! Ik mocht mijn vaders auto lenen!’ Zei Lola enthousiast. Ze liepen door de voordeur richting de auto. Yara keek naar het oude VW busje. ‘Een hippie busje?’ Zei ze lachend terwijl ze het witte dak en het logo op de voorkant bekeek. ‘Ja, leuk toch?’ Zei Lola vrolijk. ‘Tuurlijk, laten we gaan.’ Zei Yara die instapte. Lola ging achter het stuur zitten. ‘Zou het nog gaan sneeuwen?’ Zei Lola vrolijk. ‘Ik weet het niet, dat zou wel echt sprookjesachtig zijn als dat gebeurt toch?’ Zei Yara.

Nick pov
‘Zou het nog gaan sneeuwen denk je?’ Zei Nick nieuwsgierig. ‘Geen idee, zou wel leuk zijn.’ Zei Kevin. ‘Kom op jongens! Laten we gaan!’ Zei Joe ongeduldig. ‘hebben jullie trouwens een date?’ Vroeg Kevin snel. ‘Kevin? Wat is het nut van een date bij een gemaskerd bal? Je herkent bijna niemand!’ Zei Nick lachend. ‘Oh ja.’ Zei Kevin. ‘Kom! We moeten gaan, straks kom we nog te laat.’ Zei Joe. ‘Oké, instappen jongens!’ Zei Big Rob. De jongens liepen naar de limousine en stapten in. Toen ze aankwamen stopte Big Rob de limousine. ‘Oké, maskers op en dan gaan we los.’ Zei Kevin vrolijk. Ze deden alle drie hun maskers op en liepen naar binnen. Het feest was al in volle gang toen ze binnen kwamen lopen. Ze gingen op in de menigte. ‘Ik ga even wat te drinken halen.’ Zei Kevin. Nick keek om zich heen, hij zocht iemand om mee te dansen. Maar iedereen leek ergens anders de aandacht te hebben. Iedereen keek naar een punt, Nick staarde over Joe zijn schouder heen die voor hem stond. ‘Hallo! Aarde aan Nick!’ Zei Joe die de starende Nick probeerde wakker te schudden. Nick wees over Joe zijn schouder zodat Joe zich ook omdraaide. Joe keek zijn ogen uit, er liep een beeldschoon meisje de grote trap af, ze droeg ene witte jurk met tule en diamantjes. Nick herkende haar vaag ergens van, haar masker verborg haar gezicht erg goed. Achter haar aan liep nog een meisje, ook zij droeg een jurk met tule, maar dan met alle kleuren van de regenboog. Het deed eerst een beetje pijn aan Nick zijn ogen maar daarna wende het wel. Het stond haar prachtig. Haar masker verborg de helft van haar gezicht. Toen de meisjes onder aan de trap waren verdwenen ze in de menigte. ‘Oké, mensen! Als iedereen even aan de kant wil gaan, kunnen wij de prins van het bal aankondigen!’ Riep een leraar door de microfoon. Nieuwsgierig ging iedereen aan de kant zodat er een cirkel op het midden van de vloer ontstond. ‘De prins van het bal is: Joe Jonas!’ Riep de leraar door de microfoon.

Yara pov
Yara was helemaal niet verbaasd dat hij het was geworden. ‘Zullen we wat drinken halen? Het is daar nou rustig.’ Zei Lola die naar de tafel met drankjes wees. Yara knikte en wurmde zich samen met Lola door de menigte heen. ‘Joe Jonas! Kies jouw prinses waarmee jij graag wilt dansen!’ Riep de leraar.

Joe pov
Joe keek twijfelend om zich heen. In de cirkel rond om hem stonden allemaal meisjes hoopvol te wachten tot het moment dat hij ene van hun uit zou kiezen. Hij keek naar Mandy en Lilly, die beiden stonden te springen om uitgekozen te worden. Nou ja, dan maar een van hun. Dacht Joe in zichzelf. Hij nam de microfoon over zodat hij iemand kon uitkiezen. Maar net voordat hij een van hun aan wou wijzen, zag hij het meisje van de trap achter hun langs lopen.
Yara pov
Yara keek om, iedereen staarde haar aan, de mensen voor haar gingen opzij zodat het gat in het midden van de cirkel zichtbaar werd. Daar zag ze Joe staan, die het blijkbaar tegen haar had. ‘Ik kies jou!’ Zei Joe nog een keer. Verstond ze dit nou goed? Joe gaf de microfoon weer terug en liep haar kant op. Lola ging achter haar staan en duwde haar een zetje naar voren. Joe stak zijn hand uit. ‘Wil je met me dansen?’ Zei Joe. Yara was overdonderd en staarde in de ogen van Joe. Zo mooi bruin, wauw! Dacht ze bij haarzelf. ‘Zeg ja!’ Siste Lola in haar oor. Yara schrok wakker uit haar trance en knikte zachtjes. Joe glimlachte van oor tot oor.

Joe pov
Godzijdank had ze ja gezegd. Hij was zo nerveus geweest dat ze hem af zou wijzen. Joe nam haar mee naar het midden van de dansvloer. Iedereen smoezelde een beetje met elkaar. ‘Maar ik kan niet dansen.’ Zei het meisje zachtjes tegen Joe. ‘Volg mij maar gewoon, de passen ziet niemand onder je jurk.’ Zei Joe sissend terwijl hij even glimlachend. De muziek begon te spelen en Joe zette zijn eerste stappen. Het meisje leek hem een beetje te volgen. Joe keek haar diep in haar ogen aan, hij vroeg zich af hoe haar gezicht eruit zou zien, aangezien de helft verborgen was onder haar masker. Er begonnen meer koppels de dansvloer te betreden. ‘Je doet het geweldig.’ Zei Joe zachtjes tegen haar.

Lola pov
Lola keek naar Yara, ze vermaakte haarzelf wel zo te zien. ‘Wil je met me dansen?’ Vroeg ene stem achter haar. Verstond ze dat nou goed? Wou er iemand met haar dansen? Met mij, de nerd, de freak? Dacht ze bij haarzelf. Toen ze haarzelf omdraaide herkende ze de jongen meteen. Zijn masker verborg niet zijn mooie krullen en zijn mooie lach. ‘Nick?’ Zei ze verbaasd. ‘Ja…’ Zei Nick blozend. ‘Waarom wil je met me dansen? Er wil nooit iemand iets met mij.’ Zei Lola. ‘En waarom niet?’ Zei Nick. ‘Ik ben niet wie je denk dat ik ben, ik word altijd uitgemaakt voor freak.’ Zei Lola. ‘Dan ben je precies wie ik denk dat jij bent.’ Zei Nick glimlachend. Lola keek verward. ‘Jij bent Lola.’ Zei Nick lachend. Wow! Ho! Wacht! Kende DE Nick Jonas haar naam? En wou met haar dansen? Ze schudde even haar hoofd. ‘Het aanbod staat nog steeds.’ Zei Nick blozend. Lola glimlachte en nam Nick zijn hand aan. Ze liepen de dansvloer op en begonnen te dansen. ‘Dus… Vind je school leuk?’ zei Nick. ‘School is school, niet echt leuk, en jij?’ Zei Lola. ‘Ik vind school geweldig, even weg uit het drukke leventje en gewoon een tiener zijn, maar ja, ik ga morgen weer op pad met The Administration. Maar het is maar voor twee.’ Zei Nick. ‘Oh, dan maak je de laatste dag op school ook nog mee.’ Zei Lola. ‘Ja, de laatste dag voor de vakantie. Zullen we dan afspreken?’ Zei Nick blozend. ‘Wil je iets met mij afspreken?’ Zei Lola verbaasd. ‘Ja, natuurlijk.’ Zei Nick. ‘Oké.’ Zei Lola vrolijk. Nick glimlachte, ‘Ben je altijd zo vrolijk?’ Zei Nick. ‘Meestal wel ja.’ Zei Lola lachend.

Joe pov
‘Geweldig? Ik wou dat ik echt kon dansen, en niet een beetje mee schuifelen.’ Zei het meisje. ‘Oké, ga ik regelen.’ Zei Joe glimlachend. Hij trok haar aan haar hand mee de dansvloer af, richting de uitgang van de school. ‘Wat gaan we doen?’ Zei het meisje glimlachend. ‘Ik ga je leren dansen.’ Zei Joe. Ze liepen de trap af, en stopten bij de fontein. ‘Oké, jij legt je ene hand op mijn schouder en de andere hand gaat in de mijne.’ Zei Joe. Joe legde zijn hand op haar heup. Hij werd er een beetje nerveus van. ‘Oké, en nu volg je mijn stappen. Je moet precies het tegenovergestelde doen.’ Zei Joe die de passen voor deed. Na een paar minuutjes kende ook het meisje de passen. ‘Probeer niet naar je voeten te kijken.’ Zei Joe lachend. ‘Hoe doe ik dat?’ Zei ze. ‘Je blik ergens ander op richten, je danspartner bijvoorbeeld.’ Zei Joe. Het meisje keek naar Joe. Haar ogen waren groen, felgroen met schitteringen. ‘Ik herken je, maar wat is je naam? Zit je hier op school?’ Zei Joe. ‘Natuurlijk zit ik hier op school.’ Zei het meisje lachend. ‘Je weet maar nooit.’ Zei Joe. Ze plukte even aan haar haren. ‘Je bent mooi.’ Zei Joe met een rood hoofd. Het meisje liet haar hoofd naar beneden zakken terwijl ze een beetje bloosde. Joe tilde haar kin op met zijn vinger. Langzaam kwam hij dichterbij. Hij voelde haar ademhaling tegen zijn lippen aan blazen. Hij sloot zijn ogen… ‘Het is al tien voor twaalf!’ Riep een stem achter hun. Geschrokken draaide Joe zich om.

Yara pov
O mij god! Ik werd bijna gezoend door Joe Jonas. Lola kwam aanrennen terwijl ze dramatisch met haar armen heen en weer ging. ‘Sorry Joe, ik moet gaan, ik ben laat.’ Zei ze terwijl ze haarzelf omdraaide. ‘Laat voor wat?’ Zei Joe. ‘De realiteit.’ Zei Yara die haarzelf omdraaide. Ze rende achter Lola aan richting de parkeerplaats.

Joe pov
Joe begreep er niets meer van, moest ze op tijd thuis zijn of zo? Hij starte de achtervolging. Maar het enige wat hij vond op de stoep was haar medaillon. Hij keek nog een keer om zich heen. ‘Ze is weg.’ Zei hij zachtjes tegen zichzelf. Hij opende het medaillon. ‘Iedereen moet door een storm lopen om een regenboog te zien.’ Las Joe op. Wat had hij daar nou weer aan? Hij zuchtte even en draaide zich om en liep terug naar het bal.


Reacties:


Marshmallow
Marshmallow zei op 28 juli 2010 - 13:20:
Oooh, dat van 'De realiteit' is echt mooi
Er zijn nogal wat schrijffoutjes in het verhaal geslopen, maar ik merk dat ik daar eigenlijk een beetje over lees. Ze vallen niet ontzettend hard op.
Leuk deeltje

xx Lesley


kaylie
kaylie zei op 26 juli 2010 - 12:06:
wauw awesome


xEmma
xEmma zei op 25 juli 2010 - 23:05:
‘Laat voor wat?’ Zei Joe. ‘De realiteit.’

OMG, dat is serieus een van de coolste antwoorden die ik de laatste tijd ben tegengekomen ! [ En believe me, ik lees heeel wat verhalen ]

En ik vind Nick schattig n.n
Omdat 'ie weet wie Lola is (:
En Joe gaat er vast met behulp van Nick achter komen ^-^

Snel verder<3


Cullengirl
Cullengirl zei op 25 juli 2010 - 21:35:
ooh.. ennuh, melding??


Cullengirl
Cullengirl zei op 25 juli 2010 - 21:35:
<33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
I this story!

okee.. ik al jouw stories maarjaa..

snel verder!