Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Never mentioned » 01. The Letters

Never mentioned

25 juli 2010 - 21:35

516

5

286



01. The Letters

Goed er staat dus in het verhaal wie wat schrijft. Ik schrijf dit verhaal met mijn zus Leona (SusieSimon). Mijn stukjes zijn blauw en die van haar zijn roze. Brieven en dergelijke blijven gewoon zwart.

Leona P.O.V.

“Mam! Hij is er! Hij is er!”¯ Ik rolde met mijn ogen. Hij was zo vrolijk dat ik er misselijk van werd. Guilian, mijn broertje had vandaag zijn brief gekregen en gilde nu door het hele huis. Ik concentreerde me op het stapeltje brieven dat voor me lag. Het waren er twee van Fred en George, een van Leo Jordaan, een van Angelique Jansen en mijn eigen brief van Zweinstein. Zuchtend gooide ik de minst opvallende envelop van de tweeling in de vuilnisbak. Nog geen drie seconden later ontplofte de brief en kwam er een paarse rookwolk uit mijn vuilnisbak. Ze waren zo voorspelbaar. Ik maakte de andere brief van de tweeling grinnikend open en begon te lezen.

Hallo prinses,

Ugh. Ik vond het verschrikkelijk als ze me zo noemden. Ze hadden het vorig jaar bedacht. Vraag me niet waarom of hoe ze er op zijn gekomen. Goed, terug naar de brief.

Hoe gaat het daar tussen die rare dreuzels? Hier is het hetzelfde als altijd. Beetje dollen, Percy belachelijk maken, zwerkballen en Ronnieponnie een paar nutteloze spreuken leren. We kunnen niet wachten tot na de vakantie, dan kunnen we Vilder weer gaan pesten. We gaan proberen om in het team te komen, we hoorden dat Plank dit jaar aanvoerder is en dat hij op zoek moet naar twee drijvers en een zoeker. We weten allemaal wie die zoeker wordt, daar is geen twijfel mogelijk. Maar goed, nu de reden waarom we je schrijven. We weten gewoon dat Guilian op dit moment door het huis aan het dansen is omdat hij zijn brief heeft gekregen, dus om je wat rust te gunnen (en onszelf, omdat Guilian en Ron elkaar bezig kunnen houden) mochten we jullie familie uitnodigen voor het eten vanavond.

Groetjes,
Gred en Forge


Guilian P.O.V.

ZWEINSTEINS HOGESCHOOL VOOR
HEKSERIJ & HOCUS-POCUS
Hoofd: Albus Perkamentus
(Commandeur in de Orde van Merlijn, Int. Tovergrootmeester,
Heksenleider 1 e Klas, Opperste Hotemetoot van de Wereldbond
Van Toverlieden)

Geachte heer Stokbroeks,
Het doet me genoegen u te kunnen mededelen dat u in
aanmerking komt voor een plaats aan Zweinsteins Hogeschool
voor Hekserij en Hocus-Pocus. Bijgaand treft u een lijst aan
van schoolboeken en andere benodigdheden.
Het schooljaar begint op 1 september.
Gelieve vóór 31 juli per uil te reageren.
Hoogachtend,
Minerva Anderling,
Assistent-schoolhoofd


“Mam! Hij is er! Hij is er!”¯ Riep ik zo hard ik kon en ik rende naar mijn moeder. Toen ik haar niet kon vinden besloot ik mijn zus dan maar lastig te gaan vallen. Ik rende de trap op en gooide de deur open.
“Ga weg ettertje!”¯ Riep ze. Ik zette mijn grootste puppyoogjes op en hield de brief voor haar gezicht. Ze rolde met haar ogen en keek weer naar de brieven. Ik lachte, pakte de stapel enveloppen van haar bureau en rende de kamer uit. “GUILIAN!”¯ Shit! Ik rende zo hard ik kon, maar ze was toch net iets sneller. Ze tackelde me precies op het moment dat onze moeder binnenkwam. Ik lachte toen ze begon te schreeuwen dat Leona zich volwassen moest gedragen en dat ze mij met rust moest laten. Stiekem duwde ik de enveloppen in Leona’s hand en rende naar mijn eigen kamer, waar ik me verschool tot ik ’s avonds werd geroepen.


Reacties:


SiriusBlack zei op 24 nov 2014 - 14:58:
Superleuk verhaal! Vooral omdat er nieuwe, maar ook oude personages in meespelen, zo kom je in een nieuw verhaal maar ben je al vertrouwd met sommige personages!


DragonSlayer
DragonSlayer zei op 26 juli 2010 - 14:20:
veranderd ;P


Rosie16
Rosie16 zei op 26 juli 2010 - 14:19:
Haha
Leona moet met 1 van de tweeling gaan omdat die cool zijn en niet zoals in Black Angel met Percy. Hij is gewoon een saaie zak ^^
Ps, zijn jullie in dit verhaal even oud als in het echt of hebben jullie dat veranderd net zoals Elise en ik?


dylan04
dylan04 zei op 26 juli 2010 - 13:04:
Leuk begin


Ezzlot
Ezzlot zei op 26 juli 2010 - 10:54:
Ten eerste: natuurlijk moet Leona de tweeling er weer in stoppen
Ten tweede: OMG wat een hip verhaal, ik wil een mededeling ( :