Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Invisible » *001

Invisible

27 juli 2010 - 6:37

440

3

244



*001

Melinda pov:
Vandaag was de dag. De dag dat ik moest vertrekken. De dag dat ik naar mijn onbekende familie ging. Naar de mensen die mijn voogden waren. *zucht* ik wilde Hier helemaal Niet weg. Ik zag op het bord dat mijn vliegtuig verrekte dus ik liep snel door de gate en stapte op het vliegtuig. De reis ging erg traag ik moest steeds denken aan hoe mijn familie zou zijn. Opeens begon er zo'n kind te krijsen. Ugh dit kon nog wel eens een hele lange vlucht worden *zucht* ik probeerde maar wat te slapen zodat het sneller ging. Gelukkig was ik naar 5 minuutjes al in een diepe slaap

mama gaan we nog een keertje naar het pretpark? de volgende keer moet Melinda wel mee!!
rustig aan lieverd Mama moet op de weg letten. aaaaaaaaaaaahhh
*flits* *boem* *bam*
een irritante geknars geluid. En bloed overal bloed en gehuil van pijn.


ik schrok overeind en liet een gil ontsnappen mijn hele lichaam voelde klam aan. en er kwamen tranen in mijn ogen te staan. Al sinds hun dood kreeg ik iedere keer weer die droom, nou eigenlijk nachtmerrie. een stewardess kwam boos mijn kant op. en vroeg of het wat zachter kon want er lagen mensen te slapen. ik knikte en ging weer normaal zitten.
Dan moest ik maar geduldig wachten tot we gingen landen en niet veel later ging de intercom aan en vertelde dat saaie verhaaltje "Doe uw riemen vast we gaan in een ogenblik landen". ik deed m'n riem vast en bereide me voor op de landing.
Nadat we waren geland stapte ik snel het vliegtuig uit en wachte op m'n bagage. Toen ik die naar een kwartier ook eindelijk had ging ik maar opzoek naar m'n tante. Ik liep maar verder en verder toen zag ik een nogal jonge vrouw staan met een bordje waar mijn naam op stond. Ze had mooie bruine krullen en zag er echt als een Moeder uit maar wel als een goed geklede moeder. naast haar stond een man hij zag er ook niet slecht uit.
Ik liep op ze af en gaf de vrouw als eerste een hand. "Hai ik ben Melinda" zei ik ze trok me naar zich toe en gaf me een onverwachte knuffel "Hai ik Ben Denise" ze liet me los en glimlachte naar me. Daarna gaf ik de man een hand "hai ik ben melinda"
en schudde zijn hand "Ik ben Kevin paul maar noem me maar Paul".
nadat we hadden voorgesteld liepen we naar hun auto. Volgens mij waren deze mensen best wel rijk, Ze droegen merk kleding en hadden een dure auto ik was benieuwd hoe hun huis eruit zag.


reactie's?


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 24 aug 2010 - 15:23:


Cullengirl
Cullengirl zei op 27 juli 2010 - 17:10:
<33333

love it!
snel verder? (beetje jaloers hier)
xxx


saphira
saphira zei op 27 juli 2010 - 12:07:
Jeej, word een beetje jaloers,
XX