Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Far Away - DM » Part 13

Far Away - DM

27 juli 2010 - 20:55

258

0

164



Part 13

"Waar kom jij vandaan?" Fred en George zaten in de leerlingenkamer op me te wachten. De rest van de stoelen was leeg, dus de anderen zouden vast al slapen.
"Van mijn weddenschap. Ik denk dat ik gewonnen heb, tenminste, dat hebben jullie zelf gezien. Waar blijven mijn galjoenen?" Ik stak mijn hand uit, kreeg het zakje. Ik zag de prachtige rode pumps al voor me, maar het beeld werd onmiddellijk verdrongen door de gedachte aan hém.
"Wat hebben jullie nog gedaan, nadat jullie naar buiten gingen??" vroeg Fred wantrouwig. Hij wist wat Draco deed, hij wist dat ik ook van plezier hield. En hij had natuurlijk ook gezien dat we het best naar onze zin hadden tijdens het dansen. Ik keek hem aan met gespeelde afschuw in mijn ogen."Fred! Dat je zoiets nog maar durft denken! Bah, denk je nu echt dat ik mezelf tot zoiets zou verlagen? We hebben gepraat, ruzie gemaakt en zijn opgestapt. Jakkes, echt waar, wat denk je wel niet van me!" Ik was een geboren bedrieger, niemand had me ooit betrapt op onwaarheden. Hoewel dit leugentje om bestwil me wel erg veel moeite kostte.
"Sorry, ik bedoelde er niks mee," mompelde hij. Op een toon waarvan ik heel zeker wist dat hij er wél wat mee bedoelde.
"Nou, als je het niet erg vindt, dan ga ik liever slapen. Dit mooie gezichtje heeft rust nodig." En ik wilde nadenken. Over wat er gebeurt was. Waarom het gebeurt was. En waarom ik er verdomme, met de beste wil van de hele wereld, absoluut geen spijt van kon hebben.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.