Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Far Away - DM » Part 14

Far Away - DM

27 juli 2010 - 20:56

251

0

156



Part 14

Ik werd wakker van de zon. Tenminste, dat dacht ik. Normaal sliep ik er dwars doorheen, maar misschien had de ongewone situatie van de avond ervoor voor een onrustige nacht gezorgd. Pas toen ik door het raam keek, en het gekras hoorde, besefte ik dat ik gewekt was door een kleine kerkuil. Ik sprong uit bed en liet het diertje binnen. De zon scheen wel, maar de wind was venijnig koud. Ik streelde over zijn kopje en maakte de brief los. Van Leo.

Goedemorgen, schoonheid.
Ik weet het, beetje stom om je te sturen, maar ik ben met de tweeling naar Zweinsveld geglipt, en ik wilde je als eerste feliciteren. Ik wist dat het je zou lukken. Bovendien liep die eikel er nogal chagrijnig bij, dus volgens mij is je opzet geslaagd. Ik hoorde trouwens iets dat hij ook een weddenschap had om jou te schuren?
groetjes, Leo


Mijn hart bevroor, ik hapte naar adem. Was het een weddenschap? Was het voor hem alleen een spel geweest? Betekende ik dan helemaal niets voor hem? Ik liet mezelf op een stoel zakken. Het mocht me eigenlijk niet zoveel kunnen schelen, maar ik voelde me ontzettend gekwetst. Ik had hem vertrouwd, ik was ervan overtuigd geweest dat hij met me wilde dansen om mij. Niet om een zak met geld. Voor ik het wist, rolde er een traan over mijn wang. Hij had me gebruikt. Ik sloeg mijn hand voor mijn mond, liet het perkament vallen. Ik hoorde het vallen, het schoof onder de kast.
Ik huilde.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.