Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Far Away - DM » Part 16

Far Away - DM

27 juli 2010 - 20:58

263

0

152



Part 16

Draco

Ze had het niet gemeend. Het was een wedstrijd geweest, tussen haar en die stomme vrienden van haar. Ze had nooit met me willen dansen, ze had me niet willen zoenen. Het was een spelletje voor haar. Ik had plots begrepen hoe meisjes zich voelden wanneer ik hen dumpte. Maar dit voelde zo heftig, zo vernietigend. En dat terwijl ze gewoon een meisje was, niets meer of minder dan de anderen die ik had gekust.
Nee, ze was niet zomaar een meisje. Ze was adembenemend mooi, ze had de prachtigste lippen die ik ooit had mogen beroeren. Ze had een volmaakt lichaam, haar ogen hadden geblonken als sterren in de nacht. Maar ze had het niet gemeend.
Ze keek naar me. Ik zag vermoeidheid in haar ogen, ik zag dat ze op haar hoede was. Ik voelde me kwaad, neerslachtig, verlaten. Ik ging zitten, schonk Blaise de gebruikelijke grijns en begon zwijgend aan mijn broordjes. Ze keek nog een keer, ze schrok. Ik herstelde mezelf, gaf haar aan een koude blik. Ze fronste, en eventjes zag ik in haar ogen de pijn die ik net zelf had gevoeld. Was het gewoon een reflectie van wat ze had gezien? Of probeerde ze me nog dieper te vernederen door me te laten denken dat het haar speet? Wie was ze? Was ze net zo'n groot monster als ik? Schepte ze plezier in anderen gebruiken en laten vallen? Of had, heel misschien, écht spijt van wat er gebeurt was? Probeerde ze me te zeggen dat ze wél oprecht was, toen ze me kuste?
Kon je rode wangen faken?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.