Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Far Away - DM » Part 18

Far Away - DM

3 aug 2010 - 12:06

289

0

175



Part 18

Hij was verbaasd, maar duwde me niet weg. Ik sloot mijn ogen toen ik hem hetzelfde zag doen. Zijn vingers dansten over mijn zij, naar mijn rug. Mijn handen lagen in zijn nek, alsof ik bang was dat hij veel te vroeg zijn hoofd zou terugtrekken. Opnieuw begon ik te zweven, ik was me nauwelijks bewust van het feit dat we elk moment betrapt konden worden door een toevallige passant. Net zo min als dat ik doorhad dat ik lucht nodig had.
Hij liet los, met moeite, we waren beiden buiten adem. Ik legde mijn hoofd tegen zijn borst, klemde zijn shirt tussen mijn vingers. Ik voelde gewoon dat hij grijnsde, maar niet op zijn gebruikelijke ik-heb-weer-een-meisje-te-pakkenmanier. Lief, breekbaar.
"Wij zijn zo'n stel idioten," mompelde hij.
"Ja. Wie wordt er nu verliefd op iemand die je niet kan uitstaan," antwoordde ik zacht. Hij streelde mijn rug, vlinderlicht en teder. Ik keek hem aan, mijn kin tegen zijn lichaam.
"Ik vind het nog steeds geweldig om je te laten blozen," zuchtte hij lachend. Ik had al lang door dat mijn gezocht gloeide, maar ik vond het niet meer erg.
"Maar we hebben wel een deal gemaakt," zei hij daarna. Ik keek met een ruk op.
"Wat bedoel je?" Ik was het huilen nabij, ik kon mezelf wel voor mijn kop slaan. Natuurlijk, het was onmogelijk, hij en ik. Onze vrienden zouden het nooit aanvaarden. Nou ja, die van hem misschien wel, maar de mijne niet. Harry en Ron zouden ee inzinking krijgen als ze dit hoorden.
"Als we nou eens deden alsof er niets was. We kunnen het stiekem houden. Dat maakt het misschien nog... spannender." Ik keek hem een moment aan en vloog hem opnieuw rond zijn hals.
"Dat lijkt me een goed idee," fluisterde ik.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.