Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Impossible » 1.2

Impossible

28 juli 2010 - 10:57

231

0

268



1.2

Het duurde niet lang, zijn handen bleven niet bij mijn benen, hij zette ze aan weerszijden van mijn hoofd op de zetel en kuste me zacht. Hoezeer ik ook had volgehouden dat ik niet wilde, nu wilde ik opeens wél. Ik sloeg mijn armen om zijn hals en zoende hem wild terug. Hij grijnsde en liet zijn vingers over mijn heupen kruipen, tot aan de rand van mijn topje.
Ik beet op zijn onderlip, hij kreunde verlangend. Vliegensvlug schoot zijn hand onder mijn shirt, ik kreeg kippenvel van genot waar hij me aanraakte. Zijn andere hand was naar mijn broek gegaan, hij streelde me opwindend tussen mijn benen. Hij maakte me knettergek, en dat wist hij verdomd goed.
Ik kraste mijn nagels in zijn borstkas, een shirt had hij niet aan. Dat had hij zelden aan, niet dat ik het erg vond, hij zag er te goed uit om onder textiel te verstoppen.
Hij gromde en kreunde toen ik steeds lager ging, de bobbel in zijn short was me al lang duidelijk geworden. Hij wreef over mijn borst en kuste in mijn nek.
In één beweging had hij mijn topje uitgedaan, hij keek tevreden naar mijn borsten.
"Je bent echt zo ontzettend mooi, Maggie," zei hij. Ik zei niets, sloeg enkel mijn armen rond zijn hals en kauwde aan zijn oorlel. Ik wist dat hij, eens ik dat had gedaan, niet meer te stoppen was...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.