Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Locked Up » Epiloog

Locked Up

29 juli 2010 - 1:43

852

6

554



Epiloog

Kol won. Zij waren net dat kleine beetje sneller.
Uit de vuurpijl kwam geen vuurwerk - zoals de naam wel doet vermoeden - maar confetti, en beiden koppels werden overstelpt door kleurrijke stukjes papier. Allemaal nog op de hoogte van niets vielen ze elkaar om de hals, opgelucht dat het eindelijk gedaan was. Het had dan een hele tijd niets geleken, het had hen meer gesloopt dan wat dan ook.
Toen het hele corps 'X' kwam aanzetten met de troffee, zagen ze hoeveel bekende gezichten erin zaten. Kayley, Daniëlle, Gustav, Georg, Kirsten Stewart, en nog veel meer.
Nadezhda en Bill hadden het door toen ze hen naar de anderen zagen stappen, en het verlies voelde minder zwaar dan ze het hadden verwacht. Het prijzengeld, de laptop en de troffee werden overhandigd, en Kol kon alles niet meer de baas en... viel in slaap tegen Taylors schouder.

En wat gebeurde er nu na Locked Up?

Kol kocht domein 'Locked Up' op en liet het kasteel renoveren. Dat werd haar nieuwe thuis, samen met iedereen die haar lief was.
De eersten die bij haar introkken, waren Bill en Nadezhda, die geen wrok koesterden om de wegkaping van de titel, en juist superblij waren voor de twee. Ze kregen een knus kamertje, met raam uitkijkend op het meer, waaraan ze toch gemengde gevoelens hadden overgehouden.
Daarna kwamen ook Tom en Suki bij haar wonen. Ze waren geen koppel meer, maar de beste vrienden die je je maar kon bedenken. Suki is ondertussen samen met Taylor, want Kol dumpte hem een week na de finale. Hij had het zien aankomen, maar het deed toch eventjes pijn.
Verder komen de andere deelnemers regelmatig langs, Dorien heeft haar vaste kamer en neemt Yasmine mee als ze langs komt. Dorien heeft trouwens haar oog laten vallen op Georg, want ze heeft een zwak voor bassisten.
Af en toe komen er nog kijkers van het programma, Kol laat hen allemaal binnen op haar domein, het is toch groot genoeg. Ze is zelfs een mini-beroemdheid geworden, maar daar ondervindt ze geen last van. Scotty, Bills hond, blijkt een bekwame waakhond.

Over Scotty gesproken, die holt nu door het water, op jacht achter een elektrisch bootje, dat Tom vanaf de kant bestuurt met een afstandsbediening. Suki lacht, slaat hem tegen zijn achterhoofd. “Zo behandel je dieren niet.”ť
Bill lacht ook, om de mep die hij kreeg, maar spendeert de rest van zijn aandacht weer aan Nadezhda, die naast hem op het picknickkleedje ligt.
Dorien en Georg wandelen naast elkaar over de steiger, beiden met de handen in de zakken van hun jeansbroek. Ze hebben het over auto's, en Dorien vertelt dan ook met enorme trots over haar 'Ozzy', van wie Georg eerst denkt dat het haar vrí­endje is.
Taylor komt uit het kasteel gewandeld, zet de picnickmand achterop een squad en kruipt zelf op het zadel. Na een flinke ruk aan de koppeling begint het ding scheurend te rijden, over de brug die Nicole speciaal heeft laten bouwen zodat het meer niet heel de tijd overgezwommen moest worden. Diezelfde Nicole zit trouwens op haar kleine kamertje op zolder, beukt met haar vingers op de toetsen van haar oude typemachine en maakt een einde aan de bladzijde, die tegelijk het einde van haar boek is. Een boek over ongewone vriendschappen voor het leven.
Ze pakt het stapeltje op, kijkt even uit het raam om het tafereel te overzien en glimlacht. Hadden ze haar dit een jaar geleden verteld, had ze hen voor gek verklaard.
Maar misschien is een beetje gek zijn juist nodig in het leven, want ook zij is op haar pootjes terecht gekomen, en ze had het niet beter kunnen dromen.

*

Eindelijk af. Jezus. Eindelijk af.
FEESTJE!
Nee, menes, Locked Up af? o.o Zeg dat nog eens? Locked Up af? o.o
Eindelijk? (:

EINDELIJK!

Ik ben echt blij dat ik nooit meer Locked Up hoef te schrijven. En dat ik het toch heb afgerond gekregen, want daar vreesde ik voor. En, uh, ja. Kol gewonnen, jullie hebben gestemd, wie het daar niet mee eens is, mag de kamer in stilte verlaten. ^^

En dan nu, *tromgeroffel*, bedankjes.


Suki
Want zij is boven mijn trouwste fan ook nog eens mijn allerbeste vriendin. En zonder haar zou ik al lang gestopt zijn met schrijven. Ik hou van je, alientje. ^^ *sentimenteel gesnif* Oh god, het begint nu al.

Kol
Jaja, hier ontsnap je niet aan. Het verhaal is niet voor niets aan jou opgedragen. Je bent zonder twijfel de grootste Locked Up-fan (Nee, menes, lees haar reacties eens! o.o) en zonder jou had ik hem zeker niet afgerond.

Al de rest
Ja, ik noem maar twee mensen specifiek, en dat is heel erg niet-toffig van mij, maar het is ook nacht voor mij (Op het moment: 1:53) en ik heb geen zin om nog meer na te denken. Maar iedereen die ooit het verhaal, een hoofdstuk, een alinea, een zin of ook nog maar een woord van dit verhaal heeft gelezen, die bedank ik. En zelfs al was je stille lezer, of dik tegen je zin, ik hou van je.

En ik bedank iedereen van uit de grond van mijn hart (Hihi. Wat ben ik toch een vreselijke bedankjesschrijfster.) voor het geduld dat jullie opbrachten, de deeltjes kwamen niet altijd even snel. Sorry. (:

Ciao.


Reacties:

1 2

Melisande
Melisande zei op 31 juli 2010 - 20:16:
Whii^^
1. Bah, het is af
2. YAY! Nu weet ik wie er gewonnen heeft =)
Ugh, dit was leuk...
Ik geloof dat ik dit best ga missen

<3


jorinloveth
jorinloveth zei op 29 juli 2010 - 21:39:
Dit verhaal was geweldig x']
goed geschreven!


xNadezhda zei op 29 juli 2010 - 20:22:
Gefeliciteeeeerd Kol! <3
De eersten die bij haar introkken, waren Bill en Nadezhda, die geen wrok koesterden om de wegkaping van de titel, en juist superblij waren voor de twee.
Natuurlijk zijn we superblij! We hebben elkaar, en Kol is lief, dus ze heeft het verdiend. :3

& ik ben trots op jou, Kay, dat je ondanks je weerzin toch LU hebt afgeschreven. ^^
Je hebt mij er in elk geval een groot plezier mee gedaan, en niet alleen mij, aangezien er drie troela's onder mij ook nog gereageerd hebben & ik denk dat er nog wel meer zullen komen. Ik vind in elk geval dat er nog meer moeten komen, want Locked Up verdient het. <3

Dit verhaal is toch wel een beetje sentimenteel... Ben je er niet aan begonnen in de tijd dat je me nog moest vragen wat mijn vader zegt als mensen domme dingen verkondigen? 8D

Okay, ik klets onzin. Maar dat doe ik altijd als een verhaal afgelopen is [correctie, als een góéd verhaal afgelopen is] omdat ik het einde stiekem toch nog wel een beetje wil uitstellen... ^^

& nu is mijn nutteloze geklets op. In elk geval moet je weten dat ik van dit verhaal houd, en dat ik blij ben dat Bill me niet afserveert, en - ja. Gewoon dat.

Hab dich lieb, Schwesterherz


KolaLollie
KolaLollie zei op 29 juli 2010 - 14:26:
O.O


xSoParanoid
xSoParanoid zei op 29 juli 2010 - 1:52:
Ciao Baby :3 LU goodbye XD Koppel me maar aan die teddybeer. XD!
;$ allebij zijn geweldig Hhaah. had 2 goede te pakken suki is in the buniness Baby. XD grapje ben benieuwd of je ooit zo verhaal nog schrijft
met wij erin enzo? ma dan gee wedstrijd weetje Op school ofzo
oke nu ga ik dus lopen brainstormen op deze reactie niet goed niet goed.
LOVEYOU KAYLEY AND TAYLOR AND TOM AND DIE ANDERE GASTJES.
AND KOL AND NADEZH. OMDAT ZE IN DE FINALE STONDEN

PEACEE OUT SUCKASS IT'S CHAD DYLAN COOPER TIME.