Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » A Cinderella Story. (Tijdelijk gestopt, inspiratieloos!) » Hoofdstuk 6

A Cinderella Story. (Tijdelijk gestopt, inspiratieloos!)

29 juli 2010 - 12:22

681

6

482



Hoofdstuk 6

Reactie??

Joe pov
Joe stond op en pakte zijn jas. 'Ga je erheen?' Zei Kevin verbaasd. 'Ja, natuurlijk. Wat denk je dan?' Riep Joe terwijl hij de voordeur uit liep. Hij stapte snel in zijn auto en reed weg. 'Oké, waar was die bakkerij nou ook al weer?' Zei hij zachtjes. Toen hij de bakkerij zag reed hij er zo snel mogelijk heen en stopte met gierende banden voor de bakkerij. Hij stapte uit en rende zo snel mogelijk naar binnen. Wat hij daar zag was vreemd. 'Je moet opschieten!' Riep een vrouw naar een meisje die op de grond zat met een schoonmaakdoek. Naast de vrouw stond de tweeling, Mady en Lilly.

Yara pov
Ze keek naar de grond. Ze haatte het wanneer Leona nog bozer op haar was dan dat ze normaal al was. En Mandy en Lilly dan die altijd grinnikend toekeken hoe ze afgeblaft werd. Ineens hoorde ze de deur openklappen en er liep een jongen binnen. Mandy en Lilly hadden het ook door maar Leona bleef gewoon doorschreeuwen. Mandy begon te grijnzen en stapte op de jongen af. 'Ik wist wel dat je me wel leuk vond.' Zei ze. Toen zag ze het pas, het was Joe. En hij had haar medaillon in zijn hand! Natuurlijk! Kevin! Zei ze zachtjes.

Joe pov
Het meisje leek het medaillon te kennen, logisch, hij was immers ook van haar. Joe keek sip naar hoe ze nog steeds op de grond zat, te schoonmaken. Nu had de vrouw ook door dat Joe er stond. Hij voelde een golf van medelijden door hem heen glijden. Hij moest haar helpen!

Yara pov
Ze zag hoe Joe zijn gezicht betrok. Hij keek teleurgesteld en zelfs een beetje boos. 'Ik wist het! Ik wist dat als hij zag wie ik was, hij me toch niet meer leuk vond.' Zei ze in haarzelf. Ze voelde alle ogen op haar branden. Tranen sprongen in haar ogen en ze rende naar achteren, door de kleedkamer, door de achterdeur naar buiten. Ze rende zo hard als ze kon. Ze veegde de tranen van haar wangen en ze bedekte haar oren. Ze wou niets meer, niet meer het geschreeuw van Leona, het gelach van Mandy en Lilly. En vooral geen Joe.

Joe pov
Joe zag haar opstaan en wegrennen. 'Wacht! Meisje!' Riep Joe terwijl hij de achtervolging inzette. Joe rende de bakkerij door tot hij bij de achterdeur kwam en de straat op rende. Hij zag haar nog net de hoek om verdwijnen aan het einde van de straat. Hij wist dat haar achterna rennen niets hielp, ze was allang verdwenen in het huis waar ze woonde. Maar toch rende hij verder.

Yara pov
Yara plofte snikkend op haar bed neer. Ze was nog verdrietiger dan ooit. Altijd werken, een boze stiefmoeder, gemene stiefzusjes en nu ook nog Joe die haar morgen waarschijnlijk zou uitlachen. Nee, niet alleen Joe, de hele school. Mandy en Lilly vertellen vast alles door dacht ze snikkend. Morgen... De laatste schooldag. Ze moest haarzelf er maar doorheen slaan. De rest van de vakantie kon ze de hele tijd aan het werk, altijd beter dan een hele school die je uitlacht. Haar telefoon rinkelde. 'Met Yara.' Zei ze. 'Hey met Lola, wat is er gebeurd? Je klinkt wel verkouden.' Zei Lola. 'Ik... Ik was aan het schoonmaken in de bakkerij tijdens een van de schreeuwpartijen van Leona. En toen... kwam Joe binnen stormen, hij is er achter gekomen wie ik was.' Zei Yara zachtjes. 'En toen?' Zei Lola die even huiverde. 'Hij keek teleurgesteld en boos, ik zei het toch! Hij vind me stom!' Zei Yara snikkend. 'Het maakt niet uit. Het is voorbij.' Zei Lola. 'Het is niet voorbij! Morgen lacht de hele school me uit!' Zei Yara. 'Het komt wel goed, ik haal je morgen wel op.' Zei Lola. 'Oké, lekker slapen.' Zei Yara die ophing. Lola was natuurlijk vrolijk, morgen was Nick terug op school. De laatste schooldag voor de vakantie.


---
Owkee,, voor het volgende hoofdstuk heb ik iets van jullie nodig:
1. een leuk liedje
2. een personage (pestkop)

Kee? Zet maar in een reactie dan ga ik dat gebruiken in het volgende hoofdstuk,,

Xx


Reacties:

1 2

Marshmallow
Marshmallow zei op 28 aug 2010 - 15:26:
Leuk stukje
Ik vermoed dat je die info niet meer nodig hebt, aangezien er al een nieuw hoofdstuk online staat :p

x


Cullengirl
Cullengirl zei op 29 juli 2010 - 16:00:
I(L) it!

1. Soulmate - Natasha Bedingfield
Someone's watching over me - Hilary Duff
This is me - Demi Lovato ()

2. De Tess.. (van Camp Rock) alleen dan bijv. andere naam. zoals Heather bijv.
die zich nooit wat van iedereen aantrekt iedereen jent maar Yara altijd negeert en nu bijv haar wel gaat pesten...

SNel verder!!


SusieSimon
SusieSimon zei op 29 juli 2010 - 15:11:
Leona.. hoe kom je aan die naam? (vraag ik me stiekem al even af ) Ik vind het echt supergrappig dat die stiefmoeder zo heet . Verder heb ik niet echt een suggestie voor een pestkop of een liedje .
Mag ik weer een melding?
xx


xEmma
xEmma zei op 29 juli 2010 - 14:27:
Ik vergeet niet te reageren op dit superleuke hoofdstuk ^^

Ik vind Joe stiekem nog steeds wel romantisch:x
het is lief dat 'ie zoveel voor d'r over heeft (:
& ik ben blij dat ze elkaar gevonden hebben.
Jammer dat de ontmoeting dan zo moet gaan ><

Een liedje en een pestkop.. Stiekem moet je mij nooit om een liedje vragen, want dan kom ik met een hele waslijst. Wat voor liedje wil je? Romantisch, vrolijk, verdrietig.. Anders zet ik zo wel een waslijst in je gb, anders wordt deze reactie zo lang.

En een pestkop vind ik leuk om te verzinnen ^^
Is het goed dat ik die rol claim? *kijkt om zich heen*
Ik ga zo wat verzinnen, en doe die ook wel in je gb of pb.
Wil je met foto of beschrijving? [ ik vind persoonlijk beschrijving van uiterlijk leuker dan foto :x ]

Snel meer<3
xx


lisasnowy
lisasnowy zei op 29 juli 2010 - 14:26:
wat gaat hij doen?!?!?!?
ik moet het weten
snel verder!


1. Unwritten - Natasha Bedingfield
Fly - Hillary Duff
Say Ok - Vanessa Hudgens
2. Een beroemdheid?