Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Impossible » 5.3

Impossible

29 juli 2010 - 13:15

235

1

217



5.3

Hij verstijfde.
"Waarom denk je dat?"
"De legendes. Ik heb een boek gekocht vandaag, en daarin staat dat..." Verschrikt dacht ik aan mijn auto.
"Fuck, mijn wagen! Ik moet mijn auto gaan halen!"
"Maak je geen zorgen, Emmett heeft hem meegenomen. Met je spullen erin. Je had geen mobieltje bij, anders hadden we je familie al gebeld." Dat bracht me terug op mijn andere vraag.
"Bent u het nu? Ik zag hoe snel jullie waren, en hoe sterk die jongen was. En jullie zijn bleek, en..." Ik stak mijn hand uit. Voelde zijn ijskoude vel met een schok onder mijn vingers.
"En koud," fluisterde ik, "daarom haten ze u. Ze zijn weerwolven. Ze zijn er om u te doden. Waarom doen ze dat niet?" Mijn hoofd gonste alsof er wel twee bijenkolonies in zaten.
"Dat is een lang verhaal." Hij gaf het dus toe? Hij gaf toe dat ik al die tijd, zonder het te beseffen, in een wolvennest had gezeten, die me beschermde tegen... hén! Ik vloog omhoog.
"Waarom helpt u me?" Ik veegde over mijn lip, zag het bloed en keek hem aan.
"Waarom doodt u me niet?"
"Dat is een erg lang verhaal. Ik vertel het je een andere keer." Ik slikte. Op één of andere manier kalmeerden zijn okerkleurige ogen me. Ik ontspande me min of meer. Mijn ogen vielen terug dicht.
"Probeer wakker te blijven," zei dokter Cullen. Ik knipperde, alleen maar om enkele seconden later mijn ogen echt te sluiten.


Reacties:


BreakingDawn
BreakingDawn zei op 29 juli 2010 - 16:22:
Ik krijg er serieus rillingen van!
Super goed, beste verhaal op heel fanfic
Melding als je verder gaat ?