Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » You and Me » Hoofdstuk 1

You and Me

6 okt 2010 - 15:14

378

2

284



Hoofdstuk 1

Even korte voorstelling ; Mélanie Dedecker is 18 jaar , is net afgestudeerd en woont in België , in maar een heel klein dorpje dat niet echt iedereen kent. Ze is ook een Tokio Hotel fan waar ze zelf trots op is. Mélanie heeft ook één hartsvriendin Aline. Daar zegt ze echt alles tegen ,al haar geheimen. Mélanie heeft dan nog paar vrienden maar die wonen allemaal heel ver van haar , dus komt ze niet veel buiten , tenzij ze er met de trein naar toe gaat. Verder heeft ze 1 zus Sarah Dedecker van 16jaar. Haar ouders Martine en Danny zijn streng maar rechtvaardig en soms kan ze wel is in ruzie vallen met haar moeder ze zijn dan ook allebei te koppig voor toe te geven.

‘Mélanie opstaan!!!!’
‘hmm , jaaaa ma ik kom af !’
‘shit het is kwart na 7!’ vlug kom ik uit bed en spring ik onder de douche. Eenmaal uit de douche doe ik alles op het gemak blijkbaar ben ik gedoucht geweest op 8min. Op het gemak ging ik naar beneden om te ontbijten. Eenmaal beneden was het al om zeep.
‘Gij moeten leren u wekker niet meer af te duwen ja !’
‘Ja ma tis al goed e .. trouwens het is de voorlaatste dag na morgen is het gedaan en dan kan ik eindelijk ontspannen, hoop ik.’ Ik ging dan aan de tafel zitten en begon te eten , dan nog vlug mijn lunch klaarmaken voor de middag en klaar. Dan was ik klaar op te vertrekken , eenmaal in de auto was ik aan het staren naar buiten. Bomen en auto’s kwamen tegemoet , zo ben ik vertrokken naar het dagdromen. Hmm bijna vertrekken op reis , eindelijk ontspanning komt tegemoet ! Zalig noem ik dit ! Hopelijk zijn er wat leuke mensen daar en hopelijk ook een beetje van mijn leeftijd.
Ik haat het echt als er niemand is van je leeftijd dan pas is de reis nutteloos geweest ! Opeens wordt uit mijn dagdromen gehaald door een sms. Ik kijk vlug op het schermpje en begin al te glimlachen maar dat ging snel over toen mama het zag. ‘wie is da nu weer zo vroeg!’ ‘ja zeg het is Aline!’ ‘en moet gij trouwens niet op u baan letten!’ En weer was het begonnen alles ging met een snak en een beet. Soms zei ik tegen haar als ze snauwde naar me of mijn neus er wel nog opstond zo was het gesprek ook snel gedaan. Vlug opende ik het bericht. ‘Héy Mél zin voor deze avond naar de cinema te gaan ? Loveyou’ Vlug klikte ik op beantwoorden, ‘hey Aline, nee sorry ik kan niet , ik moet werken en vroeg opstaan en aangezien ik laat gedaan heb gaat da moeilijk en je weet al dat ik slecht ben in opstaan. Misschien andere keer goed? Loveyoutoo’ vlug steek ik dan mijn gsm weer in mijn broekzak en zie dat we bijna zijn aangekomen. Ik neem alles klaar , mijn lunch, mijn handtas. We zijn er. En ondertussen ben ik wakker genoeg voor weer een werkdag tegemoet te gaan!


Reacties:


JustSomeGirl
JustSomeGirl zei op 29 juli 2010 - 21:19:
Mihi
Aline is nu al myn favo personage
Haha ^^


JustSomeGirl
JustSomeGirl zei op 29 juli 2010 - 21:12:
Oh, i like it already =D