Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Sprookjes » Sprookjes.....herschreven in new style » Sneeuwwitje

Sprookjes.....herschreven in new style

29 juli 2010 - 23:07

582

5

2311



Sneeuwwitje

Midden in de winter staat een koningin voor haar keukenraam, ze roert in de pannen. Buiten komen er hagelstenen naar beneden. Ze stopt haar vinger in de broccolisaus om te kijken of het al klaar is. Nee, ze verbrand haar vinger. Ze wikkelt er een wit verbandje om heen, ze zou wel willen dat ze een dochter krijgt die net zo wit is als dat verbandje. Jaren later, bevalt ze van een dochter. Ze noemt haar Sneeuwwitje. Maar de koningin komt om tijdens een steekpartij in een nabije steeg. De koning kan niet tegen alleen zijn en laat al zijn player gedrag zien om maar een nieuwe soulmate te krijgen. Die krijgt hij. Maar de nieuwe vrouw, mevrouw McRap, is vreselijk ijdel en vind zichzelf helemaal het einde. Ze houd nog meer van zichzelf dan van de koning. Haar kastdeur bestaat uit een spiegel. Elke nacht als ze klaar is met stappen loopt ze naar de spiegel toe. Ze beatboxt een beetje en zegt dan.

‘Spiegel aan de kast, ik ben de mooiste vast!’

Iedere keer antwoordt de spiegel dat zij de mooiste is, maar Sneeuwwitje groeit op en wordt steeds volwassener. Ze maakt zich nog witter door foundation en maakt haar lippen rood met een kersenrode lippenstift. Ze lakt haar nagels vuurrood en gaat vaak shoppen met haar vriendinnen. Als ze 20 jaar is, is ze miss Winterschoon, oftewel mooier dan de koningin die natuurlijk ook aan de wedstrijd heeft meegedaan. De koningin is überjaloers en liegt tegen het politiebureau, zodat ze Sneeuwwitje komen oppakken. Maar Sneeuwwitje is voortvluchtig en in het bos kunnen ze haar niet te pakken krijgen.

Uiteindelijk komt Sneeuwwitje bij een klein huis in het bos aan en gaat voorzichtig naar binnen. Je hoort natuurlijk weleens over van die pedo’s die meisjes van haar leeftijd verkrachten. Ze ziet bergen met stof, een onuitgeruimde vaatwasser en een hele gore magnetron. Ze belt naar de smaakpolitie. Rob Geus staat er in een mum van tijd en begint de inspectie. Hij laat zijn schoonmaakteam komen om alle rommel en troep op te ruimen. Later krijgt het huis een OK-sticker. Ze is moe en loopt naar boven, ze ziet 7 kleuterbedjes. Ze legt ze tegen elkaar aan en valt in slaap.

De dwergen komen thuis van hun advocatenkantoor en kijken bij hun bedden. Sneeuwwitje schrikt wakker en kijkt de dwergen aan. De dwergen besluiten dat ze mag blijven als ze de boel een beetje schoon houd voor hun. Ze waarschuwen Sneeuwwitje nooit de deur voor pedo’s open te doen, want die schijnen er nog al vaak rond te lopen de laatste tijd. Dan gaan de dwergen werken. De kastspiegel vertelt de stiefmoeder dat Sneeuwwitje is ingetrokken bij de 7 dwergen en gaat er onmiddellijk naartoe. Ze gaat even langs Bertus’ Snorrenzaak en koopt een snor om niet op te vallen.

Ze klopt op de deur waarna Sneeuwwitje vanuit de keuken schreeuwt dat ze geen pedo’s mag binnenlaten. De stiefmoeder doet ruig de deur open en geeft Sneeuwwitje een appel. Sneeuwwitje bedankt de vrouw waarna ze een hap neemt. Er blijft een stukje in haar keel steken en ze stikt erin. Ze blijft dood op de vloer liggen en de stiefmoeder snelt er vandoor. Als de dwergen thuiskomen zien ze dat Sneeuwwitje dood is en willen haar begraven. Ze kopen een mooie grafsteen.

Dan komt Sneeuwwitje’s crush te voorschijn en zoent haar voor de laatste keer. Sneeuwwitje wordt wakker en slikt het stukje door dat in haar keel vastzat. Ze planden een huwelijk.

En leefden nog lang en gelukkig.


Reacties:


BornThisWay
BornThisWay zei op 21 sep 2011 - 18:39:
Toen Rob Geus kwam, lag ik helemaal dubbel Kwam ff niet meer bij!


Experience zei op 6 mei 2011 - 17:53:
haha, geweldig


Blub
Blub zei op 22 aug 2010 - 18:59:
WHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

Vooral dat laatste, echt geweldig geschreven, hahahaha


Neeriash
Neeriash zei op 3 aug 2010 - 21:45:
GE-NI-AAL.
echt, ik ging plat


Monster23
Monster23 zei op 29 juli 2010 - 23:57:
Wahahaha dit is geniaal