Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Sprookjes » Sprookjes.....herschreven in new style » Belle en het Beest

Sprookjes.....herschreven in new style

29 juli 2010 - 23:10

671

3

1171



Belle en het Beest

Er was eens een populaire jongen die in de 2e klas lwoo deed met een ego van hier tot het sprookjesbos. Hij gooide thuis zijn tas neer en ging naar zijn kamer. Er belde een irritante verkoper aan die hen nou al dagen teisterde met groene stroom en KPN internet. De populaire deed open en wilde de deur meteen weer dichtslaan toen hij zag dat het de verkoper weer is. De verkoper houd hem tegen en bied een roos aan, in ruil voor een overnachting in hun villa. De populaire stuurde de verkoper naar de buren en gooide de deur achter zich dicht. De verkoper vervloekte de villa van de populaire, waardoor de populaire veranderd in een afzichtelijk beest. De verkoper deed een spiegel en de roos door de brievenbus. Als hij een vriendinnetje krijgt die geeft om zijn innerlijk voordat het laatste blaadje van de roos valt zou hij weer populair en mooi worden. Anders, zou hij altijd een afzichtelijk beest blijven.

In een boerengat woonde een meisje genaamd Belle. Ze deed 2e klas gymnasium, ze was mooi en had absoluut geen ego. Ze woonde bij haar vader genaamd Maurice. De rijkste man van het hele drop, Gaston, was Belle een keertje in de kroeg tegengekomen en was vanaf toen bezig haar te versieren. Maar Belle wilde niks weten van ijdele, arrogante egoïsten. Belle’s vader was reparateur en werkte aan zijn laatste project. Die hij later nog eens op marktplaats wilt gaan zetten.

Omdat zijn advertentie geweigerd was, wilde hij de mensen achter marktplaats zelf spreken. Hij ging op pad en kwam uiteindelijk bij de villa van het Beest aan. Waar hij even wilde rusten, tot zijn verbazing deed er een theekopje open die hem hartelijk ontving. Door de vloek van de verkoper zijn alle familieleden veranderd in huishoudelijke voorwerpen. Maar het Beest moest niks hebben van een vent uit een boerengat en lokt hem de kast in, waarna hij de deur ‘’per ongeluk’’ op slot deed. Ondertussen kreeg Belle in het boerengat bezoek van Gaston, hij vroeg haar ten huwelijk maar Belle wees hem af. Ze kwam LeFoe tegen, Gaston’s hulpje. Hij droeg een sjaal die Belle haar vader cadeau had gedaan voordat hij vertrok. Belle werd ongerust en ging naar haar vader op zoek. Na enige tijd zoeken, een WC pauze tussendoor en wat drugsdealers die haar wat aan wilde bieden verder kwam Belle bij de villa aan van het Beest. Ze vond daar haar vader in de kast. Geschrokken bood ze aan in zijn plaats in de kast te zitten en beloofde het Beest om voor altijd te blijven als hij Maurice zou laten gaan. Hij stemde in.

In het kasteel wilde het Beest met Belle uit, maar Belle weigerde het. Ze kreeg van het vervloekte personeel te eten en te drinken, compleet met dansende borden en zingende bekers. Daarna kreeg ze een rondleiding door de villa. Toen Belle per ongeluk het kamer van het Beest binnenkam werd ze bruut de kamer uitgejaagd met een bezem. Ondanks de belofte sniekte Belle er toch vandoor en werd op straat beroofd door een aantal tasjesdieven.

Het Beest kwam haar terughalen en zei dat het hem speet. Ze kreeg toegang tot de computer waar ze dolblij op internet ging surfen. Belle en het Beest gingen alsnog uit en het Beest wilde Belle verkering vragen. Belle zei dat ze waar vader miste. Het Beest liet via de spiegel Belle’s vader zien die nogal verdwaald en beroofd over de weg scharrelde. Het Beest zei dat Belle haar vader mocht gaan redden.

Belle vond haar vader en vertelde hem dat het Beest haar heeft laten gaan. Gaston was erg boos en hitste de boerengatters op om het Beest te gaan doden. Als het Beest even naar Belle keek, stak Gaston het beest neer met een mes. Het Beest viel gewond in Belle’s armen. Het Beest vroeg Belle verkering en Belle stemde in. Het laatste bloemblaadje viel van de roos en het Beest werd weer de populaire jongen.
Ze leefden nog lang en gelukkig.
(Totdat 1 van die 2 het uitmaakt)


Reacties:


Experience zei op 6 mei 2011 - 18:04:
Whaa, mijn liefelings sprookjee


Neeriash
Neeriash zei op 3 aug 2010 - 21:55:
Super, echt, hoe bedenk je het elke keer weer! ^^


Monster23
Monster23 zei op 2 aug 2010 - 14:53:
Again, Again, is het einde geweldig :3