Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Sprookjes » Sprookjes.....herschreven in new style » Alice in Wonderland

Sprookjes.....herschreven in new style

29 juli 2010 - 23:13

503

1

1430



Alice in Wonderland

Alice zit met haar oudere broer op de bank. Hij heeft een racebaan opgezet waar hij dolgraag mee speelt. Alice is zwaar verveelt, omdat hun TV stuk is en is opgestuurd naar de fabriek voor reparatie. Zomaar ziet ze een pratend konijn door de kamer heen hupsen. Ze gaat er halsoverkop achteraan. Uiteindelijk komen ze aan bij een groot hol in het gras buiten. Het konijn springt erin en Alice twijfelt. Ze kijkt om zich heen en schrikt als ze een auto hoort. Dan springt ze erin. En ze valt en valt en valt, ze krijgt het idee dat de val wel nooit op zou houden. Ze pakt haar mobieltje en belt haar BFF op. ‘Heey Alice, waar ben je?’ ‘Nou, ik ben bezig met in een gat te vallen.’ Alice snapt dat dit tot niks uit gaat lopen en hangt op. Ze begint maar met zingen ‘LALALALA, AUWWW!’ Ze belandt op de grond terecht en wrijft over haar kont. ‘Jemig zeg, is een kussen teveel gevraagd ofzo?’ Ze staat op en loopt verder.

Ze ziet een klein deurtje, ongeveer zo groot als haar pink. ‘Hoe moet ik hier nou door?’ In de haast ziet ze een fles met de woorden ‘’DRINK MIJ ABSOLUUT NIET!’’ erop. Haastig loopt ze er naartoe en drinkt het op. Ze wordt kleiner en kleiner, maar de sleutel van het deurtje, wat onderhand de deur is geworden, ligt op de grote tafel boven haar. Mopperend kijkt ze om zich heen. Ze ziet een cake met ‘’BLIJF VOORAL VAN MIJ AF!’’ erop. Meteen gaat ze er naartoe en eet het op. Ze wordt immens groot en pakt de sleutel. Daarmee opent ze de deur. Maar, nu kan ze er weer niet door omdat ze te groot is. Ze denkt diep na en wrijft over haar sikje -die ze stiekem eigenlijk helemaal niet heeft- dan besluit om maar gewoon te gaan huilen. Opeens begint ze weer te krimpen en valt ze in haar eigen tranenbad. Alice heeft natuurlijk haar A en B gehaald en zwemt moeiteloos naar de kant.

Voor zich ziet ze een groot ruimteschip met een aantal groenige mannetjes erin. Ze kijkt ze verbaasd aan. ‘Euhh, jullie horen toch niet in het sprookje van Alice in wonderland?’ De mannetjes lachen zich te pletter. ‘Wel in de new style versie, niet de 2010 film versie, maar uhmm Alice in Aliënland!’ Alice schudde haar hoofd. ‘Vertrek nu meteen uit mijn sprookje, METEEN!’ De mannetjes kijken elkaar boos aan en zweven terug hun ruimteschip in. Het ruimteschip vliegt weg en Alice grinnikt. ‘Ik denk dat ik de rest van het sprookje ongeveer over sla.’ Het konijn van in het huis hupst naar haar toe. ‘Waarom?’ Alice glimlacht. ‘Weetje, ik zit nu al bijna aan de 500 woorden en dat vind ik wel ongeveer genoeg.’ ‘Schrap die aliëns dan?’ Alice deinst achteruit. ‘Nee, zo probeer ik grappig te lijken, jemig zeg.’

Dan wordt Alice wakker op de bank. Haar broer zit naast haar. ‘Je was in slaap gevallen en snurkte als een racecar met vliegmotor.’


Reacties:


Neeriash
Neeriash zei op 3 aug 2010 - 22:03:
Hahahahahahahahahhahahahahahahahaha,
dit verhaal was echt supergrappig.
‘Weetje, ik zit nu al bijna aan de 500 woorden en dat vind ik wel ongeveer genoeg.’ ‘Schrap die aliëns dan?’ Alice deinst achteruit. ‘Nee, zo probeer ik grappig te lijken, jemig zeg.

ge-ni-aal! (: