Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Shugo Chara » Midnight desire (Shugo chara) » 001: New school? Totally lame

Midnight desire (Shugo chara)

30 juli 2010 - 17:04

444

0

336



001: New school? Totally lame

Eerste deel, als jullie het leuk vinden zouden jullie dan een reactie willen plaatsen? Arigatou!

Ik word wakker van het kleine straaltje licht dat door mijn blauwe gordijnen schijnt. Ik kreun. 'June, hoelaat is het?' vraag ik aan het kleine wezen dat in zijn ei ligt te slapen op mijn bureau. Ik hoor hem mompelen en uit zijn ei komen. '8 uur' zegt hij. ik ga rechtop zitten. 'Vandaag is toch je eerste schooldag, Ya-chan?' vraagt hij terwijl hij op mijn schouder gaat zitten. ik knik. 'Ga je mee of blijf je thuis?' vraag ik. 'Ik ga mee' zegt hij. Ik sta op, kleed me aan en kam mijn haar. ik pak mijn tas en ik ben klaar om naar school te gaan. 'June' roep ik. mijn Chara zweeft achter me aan terwijl ik richting school loop. Als ik op de school aankom kijk ik een beetje om me heen. geen bekende gezichten? vraag ik mezelf af.

ik loop de poort door en zie verschillende jongens en meisjes van mijn leeftijd, allemaal anders gekleed en een ander uiterlijk. niemand lijkt op elkaar. als ik door de gang loop kijkt iedereen me verwonderend aan. ik hoor hier en daar wat geroddel van jongens, over mijn uiterlijk. 'Hééé~ moet je dat meisje zien!' of 'Ze is zo knap!' ik mopper een beetje in mezelf, zodat niemand het kan horen. ik heb echt een slechte eigenschap, ik word heel snel geïrriteerd of boos, daardoor had ik op de basisschool amper vrienden, totdat ik bij de guardians kwam, ze keken door mijn zeg maar boze ''muur'' heen en alleen hun wisten wie ik echt was, een heel aardig meisje dat iedereen wil helpen. die tijd werd mijn Shugo Chara ''June'' geboren. Hij hielp mijn kalm en aardig te blijven, nadat ik van hun gescheiden was werd ik weer mijn oude ik, boos, arrogant en gesloten.

'Yasu..' ik word uit mijn gedachtes geschud. 'Hm?' vraag ik aan June. 'De bel is gegaan..' zegt hij. Ik kijk door de gang. Hij is al bijna leeg. ik haast me naar het klaslokaal en ga ergens achteraan zitten, naast een meisje met lang blond haar in twee staarten. Ze kijkt me aan, trekt arrogant een wenkbrauw op en negeert me verder. wel richt ze af en toe een blik op June, had zij ook een Chara? 'Oke klas, welkom' zegt de leraar terwijl hij de klas rond kijkt. ik kijk ook even de klas rond. best wel een grote klas.. 'We gaan de klassenlijst langs!' roept hij. 'Yoni Funari!' roept hij. 'Ja!' antwoord ze. 'Shou Mirae!' 'Hier!' zegt een jongen met blonde stekels. 'Mizuki Chen!' roept hij. er antwoord een meisje met rood lang haar. 'Ja~!' na een stuk of twintig namen slaat hij de bladzijde om..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.