Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Lucky, this has been happened <--afgerond » 14

Lucky, this has been happened <--afgerond

31 juli 2010 - 16:16

3425

2

297



14

sorrysorrysorry voor het lange w88. mr ben ziek geweest... hopelijk maakt een groot stuk het weer goed:) en o jah, nog 1 stukje en dan begint de nieuwe cyclus al weer!!!

Regina:
vrolijk huppelend liepen ik en Larissa voor naar de kermis. Op de in het midden van de kermis aangelegde dansvloer was al flink wat dansend volk te vinden en de gezellige klanken van muziek en vrolijke mensen bereikte onze oren. een dj draaide goeie muziek en er stonden ook een paar kraampjes waar consumptiemateriaal te koop was. ik trok Bill vrijwel gelijk de dansvloer mee op. 'kom dansen!' zei ik en Bill glimlachte. 'ik kan niet eens dansen!' zei hij en ik begon te lachen. 'je wiegt gewoon wat heen en weer en laat je armen wat meebewegen. net alsof je zwemt of deint op de golven. Of om het voor jou vergelijkbaarder te maken, zoals je op het podium danst maar dan wat rustiger.' en even later danste we lachend samen. Georg en Larissa zag ik al niet meer wat natuurlijk vrij logisch was met al die mensen. 'vind jij Georg en Larissa ook een leuk stel?' zei Bill alsof hij mijn gedachtes las. 'euh... ja maar hoe kom je daarbij?' zei ik. 'ik zie ze daar staan hoor kijk dan!' ik ging op de puntjes van mijn tenen staan en nog zag ik niets dan alleen maar schouders en hoofden. 'nouhou ik ben te klein! jij bent veel groter! niet eerlijk ik wil ook kijken!' zei ik met een pruillipje. 'o gotsiedikkie, het kleine meisje vind zichzelf ieniemienie klein ach wat sneu...' Bill kreeg een klap tegen zijn schouder. 'niet lief!' riep ik en Bill moest lachen en knuffelde me. op dat moment begon er slowmuziek en Bill legde zijn armen op mijn onderrug. ik sloeg mijn armen rond zijn nek. dat kon gelukkig wel. Bill was maar 15 cm groter dus bij zijn schouders kon ik wel. en gelukkig had hij zijn haar platter zitten dus was hij niet nog groter en intimiderender.
ik kroop dicht tegen hem aan en legde mijn hoofd tegen zijn borst aan terwijl we wat heen en weer schuifelde. na een tijdje zag ik een stel zoenen en ik moest stiekem giechelen. 'wat is er?' vroeg Bill kijkend naar de richting waar ik heen keek. 'vroeger vond ik dat er altijd gattebakkie uitzien. maar de rest is binnenpretje.' Bill knikte en kreeg een glimlach rond zijn mond. 'maar nu is dat toch niet meer zo?' zei hij. vervolgens drukte hij zijn lippen op de mijne en ik droomde even weg. na een tijdje verbrak Bill onze kus. 'kom je? Georg staat te wuiven naar ons om wat te gaan drinken.' zei hij en trok mij mee naar de bar.

'en een glas cola voor Regina.' zei Georg terwijl hij me een glas gaf. ik bedankte en vervolgens tikte Larissa op mijn schouder. 'kan ik eventjes wat met je bespreken?' ik knikte en stond op. gelijk stonden de jongens ook op. 'MEIDENZAKEN!'zei ik en de jongens gingen weer zitten. Laris trok me naar de andere kant van de bar en keek me aan.'vertel! je hebt dus echt officieel wat met Bill?' zei ze en ik knikte. 'en jij dan? Georg maybe?...' Laris kreeg een rode kop. ze wilde nog wat terug zeggen totdat er tegen ons gepraat werd. 'kijk hier eens wat een lekkertjes. mooie lijfjes. hallo dames! kan ik jullie wat aanbieden?' een lange, flink gespierde, oogverblindende, zonnebank gebruinde jongen was naast ons komen staan en keek ons nu grijnzend aan. 'nee dank je.' zei Laris die zich weer tot mij wendde. de jongen liep nu naar mij toe en legde een hand op mijn schouder waardoor mijn nekhaar al gelijk overeind ging staan. 'blijf van me af!' beet ik hem toe terwijl ik zijn hand wegsloeg.
'goh wat zijn we onbeleefd. ik dacht toch echt dat je liever was. alhoewel je uiterlijk misschien ietsje overextreem is.' Larissa stak haar tong uit. 'laat ons lekker. ga liever een huppeltut zoeken als je haar overextreem vind,ja?' één van de vrienden van de jongen kwam naar haar toe en pakte haar pols vast. 'beetje minder mag ook wel hoor. al vinden we kitsige meiden in bed natuurlijk altijd wel leuk.' Larissa maakt een nep kotsgeluid en probeerde haar pols terug te trekken. maar de jongen hield stevig vast. 'laat los engerd!' zei ze maar er gebeurde niets. 'hoor je haar niet? laat los!' riep ik maar de jongen begon alleen maar gemeen te grijnzen. opeens voelde ik twee handen rond mijn heupen en ik verstijfde.'laat dat!' riep ik terwijl ik me los wilde trekken. helaas had die slijmbal echte spieren en hielp mijn gewrik dus niets.

'problemen meiden?' hoorde ik plots en ik werd blijer toen ik Georg en Bill op zag duiken en naar ons zag lopen. 'willen jullie onze meiden met rust laten?' zei Georg op een kalme toon en de jongen die mij vast hield begon te lachen.'jullie meiden? kom op zeg! jij ziet er niet uit om ook maar één aanbidster te hebben en jij bent notabene een meid of je bent gewoon een enorm poot.' Bill zag eruit alsof hij ieder moment kon losbarsten en Georg die naast hem stond moest even gniffelen. ja die vlerk moest eens weten hoeveel aanbidsters de jungs hadden.
'maargoed, laat onze meiden even los en maak dat je wegkomt graag!' wende Georg zich weer tot de jongens die ons vast hadden. 'oh, maar het zijn niet jullie meiden meer!' zei de jongen die Laris vast had die nu nog harder begon te spartelen om los te komen. 'laat dat!' gilde ze terwijl ze met haar vrije hand de jongen in het gezicht sloeg. ik wilde ook wegkomen totdat ik iets nats in mijn nek voelde. 'blijf van haar af!' riep Bill die hem nu opzij duwde. de jongen die mij vast hield wankelde achteruit en stond daarna woedend weer recht.'blijf met je poten van me af poot!' zei hij waarop Bill alleen maar nog bozer werd. 'houd je kop! hij is geen meid! hij is mijn vriend dus laat ons met rust ja!' de slijmbal liep op mij af. 'Georg!' hoorde ik naast me en zag dat Laris om hulp riep. de jongen die haar vast hield betastte haar en wilde haar zoenen.' nooit gehoord dat dames zomaar aanraken onbeleefd is?' zei hij en trok Laris bij hem weg. daarop volgde een vuist in de maag van Georg die hierdoor voorover boog. weer pakte de jongen Laris vast maar dit keer deed Laris iets onverstelbaars. Laris die normaal gesproken niet eens een vlieg durfde dood te slaan haalde nu volop uit naar het gezicht van de jongen die nu een bloedneus kreeg en ook voorover sloeg. 'Reg kijk uit!' riep Bill plots maar voor ik het wist had ik een klap tegen mijn schouder aan. een steek van pijn ging door me heen. 'o sorry, die was voor je vriendinnetje bedoeld.' zei hij en ik greep mijn schouder vast. nu wendde de slijmbal zich tot Bill die nu naar hem toe stapte en hem een volle klap met zijn vuist in zijn gezicht sloeg. even wankelde de gozer en viel vervolgens achteruit op de grond. de jongen kroop overeind en mepte Bill een keer. de rest ging allemaal heel snel. ik kreeg een waas voor mijn ogen en deelde een giga trap uit en vervolgens hoorde ik alleen maar 'rennen!' en daarna niets meer.

pas toen we voor de deur van ons huisje stonden kwam ik weer terug uit mijn waas.'goh, hoe deed je dat?' hijgde Bill. 'je trapte hem wel erg hard in zijn kruis.' ik moest lachen tussen het op adem komen door. 'en dat ie er maar flinke letsel aan mag overhouden.' zei ik waarop Bill me aanstootte.'zo venijnig is ook niet nodig.' zei hij en ik knikte braafjes.
de rest was er ietsje beter aan toe. Georg had alleen een schram op zijn wang en een hand nog om zijn maag geklemd en Laris had alleen wat striemen rond haar polsen. Bill had een bloedlip en zijn haar zat door de war en ik was alleen geraakt op mijn schouder. ik klopte aan en begon boos te mompelen. 'rustig driftkikker! je hebt pas net aangeklopt!' zei Bill die me bij mijn goede schouder pakte. 'WAT HEEFT DIE GAST GEFLIKT!' riep hij plots en ik keek hem niet begrijpend aan. 'gatver! hij heeft je een zuigzoen mee gegeven!' zei Laris en nu kookte ik al helemaal toen ik in de weerspiegeling van het raam mijn nek zag met een rode vlek. Hierna volgde een groot scala aan scheldwoorden waar je U tegen kon zeggen en begon ik hard tegen de deur aan te trappen. Toen de deur plots openvloog schrok ik me te pletter. Gustav stond op één been en zijn gezicht was vertrokken van de pijn. ‘Regina, ik weet niet waar ik dit aan te danken heb dus een verklaring zou welkom zijn.’ Ook dat nog, had ik een van mijn vrienden een giga trap tegen zijn scheen verkocht. De rest begon te lachen en Bill sloeg een arm om me heen. ‘ga binnen maar even uitrazen. En het liefst op een plaats waar je niet nog meer gewonde kunt maken.’ Ik gromde wat en liep vervolgens naar binnen waar ik naar de wc toe liep om vervolgens daar even tot rust probeerde te komen.
even later op de bank legde we alles uit. Cilla was uit bed gekomen al vond ik dat ze dat beter niet kon doen maar ze bleef tegensputteren dus gaf ik haar haar gelijk maar. we legde alles uit en Lilly werd bleek en keek Gustav aan. 'd..dat was diezelfde jongen van de fitness. Ik weet het zeker!' zei ze bibberend terwijl Gustav een arm om haar heen sloeg. Lilly vertelde daarna haar avontuur van vandaag waardoor mijn bloed opnieuw begon te koken. 'en nu hoop ik echt dat hij letsel heeft!' riep ik. Bill bedaarde me weer en vervolgens ging ik weer zitten maar al snel begon ik te ijsberen door de kamer. Mike keek ons aan. 'het lijkt me niet slim om de politie in te schakelen.'zei hij. 'waarom niet! die gast moet de cel in!' zei Georg. maar Mike schudde zijn hoofd. 'dat kan jullie alleen maar negatieve publiciteit bezorgen. en daarbij hebben die jongens nu wel genoeg gehad. die houden zich wel een tijdje gedeisd toch?' Georg knikte. 'wat een geluk dat jullie er waren. zonder de jongens was het zeker mis gegaan.' zei Cilla die naar de jongens keek die licht bloosde.
Cilla stond op en liep naar de keuken. 'ik ga thee maken. een beetje rust zal goed zijn.'

Cilla:
er is inmiddels een kleine acht dagen verstreken. over maarliefst twaalf dagen moeten we een eigen bestaan zien te zoeken. de jongens zullen dan op tour gaan en wij zullen hier dan moeten blijven. het is een rotgedachte maar we weten dat het zal moeten. ze kunnen niet eeuwig voor ons hier blijven of een verblijfplaats bekostigen. Regina wilt het er absoluut niet over hebben. ze wilt niet weg moeten en ze is nu gewoon gelukkig. ze wilt zich nog geen zorgen hoeven maken over de toekomst. en gelijk heeft ze wel.
Regina is nu vrolijk. ze heeft Bill als vriendje en die twee zijn twee handen op één buik. echt verliefd. Ook Lilly en Gustav hebben nu iets. Lilly wilde eerst niet toegeven maar toch heeft ze een klein trauma overgehouden van het incident met de jongens in de sportplaats. de enige die ze vertrouwde als jongen was Gustav. ook de andere jongens vertrouwde ze wel maar met Gustav voelde ze zich gewoon beter had ze gezegd en Gustav was tot over zijn oren verliefd op haar geraakt en twijfelde er dus geen moment over om haar te vragen zodat hij haar altijd zou kunnen beschermen. gelukkig gaat het met Lilly nu wel beter en heeft ze het een goed plaatsje gegeven volgens mij.
Larissa was gister ook al hyper naar ons toegekomen. Georg had haar mee uitgevraagd en ze zouden overmorgen uit gaan.
Mike had trouwens zijn examen gehaald. en hij was vol trots geslaagd en dat hadden we gevierd met zijn allen door te gaan stappen in de stad. ook Fleur was meegegaan en Mike verkondigde een relatie tussen hen. Reg en ik waren beide hyper op hem gesprongen en hem plat geknuffeld. we waren echt happy voor hem! eindelijk had hij het voor elkaar gekregen.

en nu zat ik op mijn bed. het was tien uur en over een uurtje zouden we geroepen worden om de auto in te stappen en naar de opnamestudio van de jongens hier in de buurt te rijden. ik had mijn muziek op en staarde verveelt naar het plafond. er werd aangeklopt en even later kwam Mike binnen. 'hey zussie.' zei hij en ging naast me op bed zitten. ik glimlachte en trok mijn dopjes uit mijn oren en schakelde mijn mp4 uit. 'euh... ik wil het even met je over later hebben.' begon hij. ik knikte en ging in kleermakers zit voor hem zitten. 'nou, je weet dat we over een tijdje hier weg moeten toch?' ik knikte. ik had eigenlijk geen zin om er aan te denken maar hij had gelijk dus luisterde ik maar.
'wel, ik ben als een gek al aan het sparen om geld bijeen te krijgen zodat we later ons nog gaan redden. ook ben ik al van alles aan het regelen vandaar dat ik gewoon zo druk bezig ben. Het examen zit er dan wel op en ik heb nog een jaar om niets te doen voordat ik aan mijn verdere studie wil beginnen en die tijd moeten we goed spenderen. ik neem de taak op me om voor jullie te zorgen. dat heeft mama me gevraagd al van jongs af aan en ik beloof dat nog steeds. ik zal op mijn kleine zusjes letten.' er viel even een kleine stilte en Mike slikte even.
'ik wil nog wat gaan doen. en dat is voor mama zorgen. daarom heb ik gezocht naar een appartementje in de buurt van mama's verblijfplaats. nu heb ik dat dus gevonden maar de huur is flink hoog. ik kan het wel betalen, maar alleen als ik hard werk.' ik glimlachte. Mike was echt slim. hij had nu al een heel plan gemaakt. al zouden er wat geldproblemen komen, hij zou ons hoe dan ook beschermen. 'ik kan ook gaan werken! ik wil zoveel mogelijk helpen.' zei ik en Mike grinnikte. 'dat verwachtte ik al en dat is prima. zolang je je school maar goed doet oké?' ik knikte. 'o ja en dan nog iets... ik euh... Fleur en ik hebben besloten samen te gaan wonen.' ik liet dit even tot me doordringen. 'jij, Regina, Fleur en ik wonen dan samen in het appartementje. een beetje krap maar het is een goede mogelijkheid. Fleur wilt voor haar studie naar dezelfde school als ik van plan ben heen te gaan maar voor haar zouden de afstanden dan veel te ver zijn vanaf haar woning. ze zocht dus een woning die dichter bij die school zou zijn en dus kwamen we hier op. zo zijn de kosten iets voordeliger voor ons. we delen beide en wonen samen. Fleur is het hier helemaal mee eens en vind het juist leuk als jullie er ook zijn. maar nu wil ik dus vragen of jij het hier mee eens bent.' ik begon te glimlachen. 'ik vind het goed! ik ben zo blij dat jullie twee dit al geregeld hebben. het was al verschrikkelijk om eraan te denken dat we misschien nergens heen zouden kunnen over een paar dagen. Maar zelfs tijdens je studie ben je gewoon hard aan de slag geweest voor een toekomstplannetje! ik ben trots op je broertje!' ik vloog Mike om de hals die me stevig knuffelde. plots bedacht ik me iets. ik liet hem los en keek hem aan.
'je hebt dit al met Reg besproken en volgens mij vond die het niet zo leuk hé?' Mike knikte bedroefd. 'ze wilt nog niet naar de toekomst kijken en zeker niet nu. ik snap het wel en eigenlijk ben ik er al op voorbereidt.' ik wilde vragen waarop maar op dat moment werd er van beneden geroepen. Mike stond op en wreef met zijn hand over mijn hoofd. mijn haar ging in de war zitten maar dat deerde niet. hij trok me overeind en samen liepen we naar de anderen die voor een taxibusje stonden. ik stapte in en ging achterin zitten samen met Bill, Tom en Regina. Reg zat op de schoot van Bill en ze waren elkaar nu aan het plagen. Tom probeerde de ellebogen van het stelletje te ontwijken en ik moest giechelen. 'goh en dit vond zij weer leuk.' zei Tom terwijl hij een elleboog van Bill probeerde te ontwijken. ik knikte en zette de pet van Tom recht die nu schuin op zijn hoofd gestoten was. ik klikte mijn riem vast en de auto startte.

Bill:
met zijn allen zitten we nu in het autobusje. Reg zit bij mij op schoot en beide zijn we druk bezig elkaar te klieren. tot grote ergernis van Tom maar dat negeren we wel. die heeft maar niet te zeuren. ik ben namelijk hartstikke gelukkig en daarbij kan Tom het wel hebben. weet hij ook eens hoe vervelend ik het af en toe met zijn onenightstands liefjes vond. dan was ik het die nu geïrriteerd moest kijken naar een klef stelletje. maar ja, Reg en ik zijn niet klef. wij zijn gewoon een niet brekend stel! onoverwinnelijk. behalve met kietelgevechten dan...

zo verliep de dag snel. wij waren druk bezig met muziek maken en de meiden waren voornamelijk aan het luisteren. laat gingen we weer op huis aan en liep ik gelijk naar boven met Regina op sleeptouw. uitgeteld liet ik me op bed vallen en plofte Reg naast me. even later stond ik op om me om te kleden. 'gosh wat ben ik moe.' murmelde Regina. 'moe? jij? je hebt amper iets hoeven doen!' zei ik maar toen ik me omdraaide soesde ze al weg. 'Regina... zal je je niet eerst even omkleden?' vroeg ik en Regina opende een oog. 'o ja, dat moet ook nog.' mompelde ze en stond op. even later soesde we beide al snel weg.

de volgende ochtend vond ik Regina opmerkelijk stil. normaal zou ze nu super druk zijn. eergister was ze zelfs zo grappig geweest door een bak ijskoud water over me heen te gooien omdat ik zei dat ze de clown maar bleef uithangen. ik heb haar samen met Tom getrakteerd op een koude douche met de tuinslang. we hebben die dag geloof ik alleen maar gelachen.
maar vandaag lijkt ze helemaal niet vrolijk. ze gunt haar broer geen blik. dus trok ik haar rond de middag maar mee naar onze kamer om haar uit te horen.
'wat is er met je? je lacht niet, speelt niet, je hele humeur is omgeslagen en je zegt niets tegen Mike?' Reg kijkt weg van me. ze mompelde wat waarvan ik al kon afleiden dat er wat was. 'Reg, gewoon zeggen. ik wil niet dat er iets is wat je pijn doet.' Reg zuchtte en keek me verdrietig aan. 'nou, we zijn nog maar zeven dagen bij elkaar. daarna moet jij weer weg.' ik knikte. daarop had ik me al voorbereid en ik wilde wat zeggen maar Reg vertelde verder. 'nu hebben Mike en Fleur een idee voor... later...' het laatste woord kreeg ze amper over haar lippen. ik wist dat ze niet wilde kijken naar de toekomst. maar ze vervolgde opnieuw. 'ik wil niet hier blijven Bill! niet bij mijn verleden. in dezelfde stad als Morris. ik wil bij jou zijn.' er blonken nu tranen in haar ooghoeken die ik wegveegde met een glimlach. 'Reg toch. ik had al een idee. maar ik was bang dat je niet zou willen. maar nu ik dit hoor... Regina, wil je anders mee op tour met ons? je kan misschien net als ons je school vervroegd afmaken via internet en misschien een baantje zoeken in onze crew! dat hoeft niet eens want ik beloof je dat ik je zo goed mogelijk zal verzorgen. Alles wat je nodig hebt zullen we regelen. de jongens en ik hebben het er al eens over gehad en we hebben David al omgepraat. ik wil jou niet uit mijn oog verliezen. ik wil je bij me hebben. wetend dat je voor me klaarstaat na een concert. zoals ik voor jou.'
Regina had een glimlach gekregen. ze vloog me letterlijk om de hals en kuste me overal. 'natuurlijk wil ik dat Bill!' riep ze en we kuste verder. we zouden dus over zeven dagen vertrekken.


Reacties:


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 1 aug 2010 - 21:20:
jeejh!

snel verder gaan


dreamerangel
dreamerangel zei op 1 aug 2010 - 14:30:
awhhh!
snel verdeeeeeeeeeeeeeeeeer!

yeayy eerste reactie ^^