Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Dubbel » rode draad

Dubbel

31 juli 2010 - 16:44

485

0

330



rode draad

rode draad:
Jill en Tim zijn twee meiden van zestien jaar oud. Ze zijn een een eiige tweeling en leven al ruim drie jaar bij hun voogd Martin Koopen aangezien hun ouders te druk zijn met zakenreizen. Ze zitten op de middelbare school Kurfürst-Joachim-Friedrich Gymnasium in Wolmirstedt en nemen elke dag de bus van 6:10 naar Wolmirstedt vanuit hun woonplaats Loitsche. Een reis van welgeteld 12 minuten. De tweeling had al op vroege leeftijd een eigen stijl en mening. Op hun school worden ze min of meer ontweken en dit geeft de tweeling rust. Ze zijn al wat gewend. In Loitsche wonen ze in een vrijstaand huis in een doorsnee wijk samen met hun voogd die zelf werkzaam is bij het ziekenhuis stadtisches klinikum magdeburg als neuroloog. Hij heeft een reistijd van ongeveer 22 minuten mits er geen files zijn.
De twee meiden hebben elkaar als steunpunt en delen dan ook bijna alles. Het liefst gaan ze uit in de bar “Alex”ť in Loitsche en ze bezoeken regelmatig het muziekcentrum in Magdeburg “die Gröninger bad”ť. Hun leventje verloopt vrij normaal met hier en daar wat rare wendingen. Totdat…

Bill en Tom zijn een tweeling met een vrij apart leven. Al vanaf vroege leeftijd creëren ze een eigen stijl en mening waar zij voor uit komen. Als zij met hun moeder en stiefvader verhuizen van Magdeburg naar het plaatsje Loitsche zit de tweeling daar best mee. Nog erger word het als ze weer terug moeten naar school! En niet zomaar een school, nee, ze moeten terug naar de middelbare school waar ze eerst zaten! De school waar ze vaak gepest en gediscrimineerd werden vanwege hun uiterlijk, afkeurend werden nagekeken door zelfs de leraren en waar ze dachten nooit meer heen te hoeven. Nu ze hun status tot sterren in ontwikkeling hebben gemaakt samen met hun twee beste vrienden Georg en Gustav is dit een flinke klap voor de tweeling. Helaas komen ze er niet aan onderuit. Ze zullen weer naar school moeten en zelfs een jaar overdoen. Kan het nog erger?

Een week voordat de jongens naar school moeten zijn ze al enkele keren gesignaleerd door verschillende leerlingen van de middelbare school. Jill en Tim worden er gek van. Zij kennen dat hele Tokio Hotel niet eens waar zoveel opwinding over is. Ze willen het eigenlijk ook niet weten, want zij worden telkens aangezien voor die gasten! De tweeling snapt er helemaal niets van en begint zich er behoorlijk aan te irriteren. Ze zijn helemaal geen kopieën! Ze zijn allebei een individu die hun uiterlijk niet gestolen hebben van een stel sterretjes. Het wordt helemaal erg als de jongens tweeling in dezelfde klas als de meidentweeling komen. Beide snappen ze er absoluut niets van en er ontstaat veel verwarring. Al helemaal als er wel heel veel gemeenschappelijke dingen blijken te zijn tussen de twee tweelingen. Hoe moeten ze dit oplossen? Of beter nog. Hoe lossen ze verleden en heden op?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.