Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Als je maar geniet! » 4# Hoe belachelijk klein de wereld wel niet is!

Als je maar geniet!

3 sep 2010 - 17:58

431

2

253



4# Hoe belachelijk klein de wereld wel niet is!

Reaction:D ....?!!

De reis van school naar Tom’s huis leek korter dan het waarschijnlijk was. Tegen de tijd dat we aankwamen kleefde zijn shirt aan zijn rug en parelde er zweetdruppels op zijn voorhoofd. Ik gleed van zijn bagagedrager en liet me op mijn voeten zakken. Het huis bestond uit een begaande grond, een eerste verdieping en vermoedelijk een zolder. Ik stond voor het tuinhek te peinzen toen Bill z’n hoofd om de deur stak,’je mag ook binnen komen hoor’ hij grijste een beetje verlegen en ik grijnsde terug. Schijnbaar was ook deze keer de tijd voorbij gegleden want Tom's fiets stond niet langer buiten en Tom zelf was in het huis verdwenen. Ik lachte opgelaten en sloeg mezelf zachtjes voor m’ n hoofd, note 5 als het niet meer is: peinzen? oké! Maar zet een wekkertje ofzo. Ik zuchtte en liep Bill tegemoet.
We kwamen binnen via de keuken die niet zozeer groot was maar zo leeg dat het leek alsof er veel ruimte was, vanuit de keuken kon ik de hall zien die uitkwam bij een deur. The twins gingen me voor naar de woonkamer die achter die deur lag. De woonkamer was ruim en gezellig. Ik keek rond en verstijfde, in de stoel in de hoek zat een man, hij las de krant en toen wij binnen kwamen schoten zijn wenkbrauwen omhoog. ‘miss Beely’ hij bestudeerde mij grondig ‘wat een aangename verrassing, waar verdien ik dit bezoek aan’. Misschien moet ik het even uit leggen, dit is Gordon.. ik mag hem niet echt, maar goed waarom zou ik ook. Hij is een van de hogere mannetjes.. de engelen onder de aardsengelen. Hij is de persoon die dingen oplost die jongeren engelen zoals ik in de war hebben gebracht. Maar goed even terug naar het leven wat nog steeds door gaat. Bill en Tom leken verbaast en keken van mij naar Gordon. En om dat ik niets beters kon bedenken zei ik gewoon het eerste beste wat in mijn hoofd opkwam. ‘ik hou gewoon veel van boeken’ alsof daar de zaak mee opgelost was.

Dat was het ook deels wel. Zie je, Gordon bleek de stiefvader te zijn en hij werkte in de bibliotheek. Dit was misschien een paar uur later. We zaten op de bank en dronken thee, toen de voor deur open ging en een vrij knappe blonde vrouw binnen kwam, en dat was wanneer de hel los brak. De blonde vrouw stond aan de grond genageld en keek mij recht in de ogen, ze stak haar vingen uit om hem vervolgens op mij te richten en ‘ JIJ’ te krijsen.


Reacties:


dreamerangel
dreamerangel zei op 1 aug 2010 - 14:59:
ohww kut.....
snel verdeer!


Dominiquee
Dominiquee zei op 1 aug 2010 - 12:09:
wow, spannend !
ben ebnieuwd hoe het verder gaat

x.