Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » A Cinderella Story. (Tijdelijk gestopt, inspiratieloos!) » Hoofdstuk 7

A Cinderella Story. (Tijdelijk gestopt, inspiratieloos!)

31 juli 2010 - 23:31

2043

9

711



Hoofdstuk 7

Owkee, Dit is een speciaal hoofdstuk. Omdat ik hulp heb gekregen van: xEmma Cullengirl Lisasnowy Kaylie, Jullie zijn de besten! Enjoy! Xx

Lola pov
Lola stapte op de scooter en reed richting de bakkerij. Ze had echt veel zin in vandaag, maar aan de ene kant ook weer niet. Vandaag was Nick weer op school en zouden ze iets afspreken heeft hij beloofd. Maar voor Yara zal het een rotdag worden. Ze stopte voor de bakkerij. Ze remde voorzichtig, het was een beetje glad op de weg. Yara zat tegen de lantaarnpaal aan en keek op. ‘Hey meid.’ Zei Lola. ‘Hey.’ Zei Yara zachtjes die de helm aannam van haar en stapte achterop. Ze reden naar school. Het was super koud onderweg. Toen ze de scooter parkeerden kwam er een groepje meiden langs, ze giechelden een beetje. Het waren de vriendinnen van Mandy en Lilly. Lola walgde van hun, net als Yara trouwens. ‘Ik moet nog even naar de wc.’ Zei Lola. ‘Oké, ik zie je zo wel in de kantine.’ Zei Yara. ‘Weet je het zeker? Ik wil heus wel mee.’ Zei Lola. ‘Nee, dank je. Ik red me wel.’ Zei Yara. ‘Oké, vooruit dan. Ik zie je zo.’ Zei Lola.

Yara pov
Yara draaide haarzelf om en liep richting de kantine. Ze voelde tientallen ogen op haar brandden. Allemaal mensen keken haar aan en giechelden. Yara zette haar mp3 speler aan en liep verder terwijl ze naar beneden keek. Ze probeerde iedereen om haar heen te negeren door naar haar muziek te luisteren. Ze luisterde naar Fly van Hilary Duff.

Joe pov
Joe liep samen met Kevin en Nick de school in. ‘Ik ga Lola zoeken.’ Zei Nick. Joe en Kevin knikten. ‘Ik ga het meisje zoeken. Hoe heet ze nou?’ Zei Joe tegen Kevin. ‘Ik weet het niet.’ Zei Kevin die even naar Joe zwaaide en opging in de menigte. Joe liep een stukje verder de gang in. Alle mensen leken erg veel lol te hebben. Er liep iemand naar het einde van de gang, Iedereen lachte naar haar. Het meisje! Dacht Joe en hij wurmde zich door de menigte heen richting het einde van de gang. Maar toen hij daar was, was zij ook verdwenen. Joe zuchtte en keek om zich heen. Toen zag hij Nick met een meisje praten, dat moest Lola zijn dacht hij. Natuurlijk! Zei was ook op het gala samen met dat meisje. Hij wurmde zich naar hun toe en ging naast Nick staan. ‘Lola, wie is die vriendin van jou? Ik moet haar vinden!’ Zei Joe paniekerig. ‘Ja, en haar weer belachelijk maken zeker!’ Zei Lola boos en liep weg. ‘Wat heb je gedaan man!’ Zei Nick. ‘Ik… Ik vond haar gisteravond, ze werkt in de bakkerij. Toen ik binnenkwam was ze keihard weggerend.’ Zei Joe. ‘Waarom?’ Zei Nick. ‘Ik weet het niet, ik wist toen even niks te zeggen, ik was overdonderd doordat er een vrouw tegen haar stond te schreeuwen. Mandy en Lilly waren er ook. Misschien dacht ze dat ik teleurgesteld was dat zij het meisje was dat ik zocht.’ Zei Joe. ‘En ben je dat ook?’ Zei Nick…

Yara pov
Yara liep naar buiten, ze had het zo warm. Ze ging tegen de muur aan staan en zette haar muziek op het hardst. Toen zag ze een groepje meiden aan komen lopen. Nee! Dacht ze. Iedereen behalve hun! Er liepen twee meiden voorop. Serena Matthews, ze zit in een klas hoger als Yara zelf. Ze leek niet gemeen, maar was het wel. Ze grijnsde naar Yara met haar felrode lippen en wees naar haar. De rest van de meiden begonnen ook te giechelen. Ze begonnen naar haar toe te lopen. Naast Serena liep Heather Andrews, ze had lang blond haar en veel make-up op. Normaal had ze nooit zoveel last van haar, maar wanneer er pesterijen waren, was ook zij van de partij. Serena haalde haar hand door haar gitzwarte haar en keek op haar neer. ‘Hey, nepprinsesje. Dacht je nou echt dat Joe jou leuk zou vinden?’ Zei Heather. ‘Ja, Joe is al bezet. Of niet Heather?’ Zei Serena. Heather grijnsde, Heather vond Joe al leuk sinds dat hij op school kwam. ‘Hey! Wat ruik ik nou!’ Riep een stem. Yara keek om, het was William, de grootste pestkop van de school. Het groepje meiden voor haar begon te giechelen. ‘Ik weet het al! Iets vies en aangebrands! Heeft iemand de oven aan laten staan?’ Riep hij over het plein heen. Alle mensen begonnen te giechelen en te wijzen. ‘Oh nee wacht! Het is Yara!’ Zei hij lachend terwijl hij voor haar kwam staan. ‘Hoe durf je!’ Riep een bekende stem achter hun. Lola kwam eraan gemarcheerd. ‘Oh kijk! Daar is de schoolgek!’ Riep Serena lachend. Lola duwde Serena een beetje aan de kant terwijl ze naar Yara toe loopt. ‘Hey kijk uit ja!’ Zei Serena boos. ‘Oh, sorry ik zag je niet.’ Zei Lola grijnzend. Yara lachte even, het was onmogelijk om haar niet te zien, ze was best lang. ‘Wat lach jij nou dan!’ Zei Heather boos tegen Yara. ‘Kom we gaan.’ Zei Lola die Yara mee trok bij het groepje weg. Toen ze nog geen meter van het groepje af waren verstijfde Yara. Ze zag Nick staan. Als Nick wist waar ze nu was, wist Joe binnen no-time dat ze hier was. Als ze een iemand kon uitkiezen die ze nu niet wou zien was het Joe.

Serena pov
Serena zag Nick staan. Ze had al maanden een crush op hem. Nog steeds wachtte ze tot hij haar mee uit zou vragen. Nick zwaaide naar haar. Ze zwaaide vrolijk terug. ‘Bingo!’ Die is binnen dacht ze. Maar wacht eens… Hij zwaaide helemaal niet naar haar! Hij zwaaide naar Lola, dat irritante wijf van een klas onder haar! Haar ogen leken wel vuur te spuwen. Ze luisterde de twee meisjes onopvallend af. ‘Lola, ik ga.’ Zei Yara. ‘Oké, tot zo bij de les. Doei Yara!’ zei Lola die Yara nog even na zwaaide. ‘Ga je mee achter dat aangebrande oventje aan?’ Zei Heather grijnzend. ‘Nee, sorry. Ik blijf hier even.’ Zei Serena. ‘Zelf weten.’ Zei Heather die haar omdraaide en heupwiegend weg liep. William liep achter Heather aan.

Lola pov
Lola liep een stukje naar Nick. Ze omhelsde hem even kort. ‘Hey, ik haal je vanavond om zeven uur op.’ Zei Nick. ‘Oké, wat moet ik aan?’ Zei Lola. ‘Hoezo?’ Zei Nick lachend. ‘Nou misschien gaan we iets chique of extreems of zo doen.’ Zei Lola. ‘Haha, extreems?’ Zei Nick. ‘Weet ik veel, misschien wou je wel bungee jumpen of zo.’ Zei Lola lachend. ‘Bungee jumpen? Haha, je bent een beetje gek weet je dat.’ Zei Nick. ‘Dat hoor ik wel vaker.’ Zei Lola die naar haar schoenen keek. ‘Dat vind ik juist zo leuk aan jou.’ Zei Nick lachend. ‘Echt?’ Zei Lola. Nick knikte glimlachend. ‘Joe zoekt je vriendin.’ Zei Nick. ‘Wat? Yara?’ zei Lola. ‘Ja.’ Zei Nick. ‘Om haar uit te lachen zeker?’ Zei Lola. ‘Nee, Joe heeft me alles uitgelegd. Gisteravond vond Joe haar, ze was aan het schoonmaken in de bakkerij en een of andere vrouw was tegen haar aan het schreeuwen. En Mandy en Lilly waren er ook. Hij was zo overdonderd van dat aangezicht. Hij wist niet wat hij moest doen.’ Zei Nick. ‘Oh nee! Lola dacht dat Joe teleurgesteld was en haar vandaag uit zou lachen!’ Zie Lola. ‘Nee, hij is naar haar op zoek.’ Zei Nick. ‘V-… vind hij haar wel leuk?’ Zei Lola. Nick knikte.


Yara pov
Yara liep de kantine in. Ze was deze dag helemaal zat. Ze wou thuis zijn, voor het eerst wou ze liever werken dan op school zijn. ‘Eey! Wat doe je? Je loopt toch niet weg voor ons?’ Riep William naar haar toe. Yara liep door en negeerde hem. Toen greep hij haar pols vast. Met een ruk draaide ze haarzelf om. ‘Laat me los rotzak!’ Zei Yara boos. ‘Wat?! Hoe noemde je me?’ Riep William boos terwijl hij haar pols draaide. ‘Au! Stop asjeblieft!’ Zei Yara die tranen in haar ogen kreeg. ‘Niet zo zeuren meisje! Had je maar niet moeten denken dat je Joe kon krijgen!’ Zei Serena die lachend toekeek. ‘Stop asjeblieft!’ zei ze nog een keer. William draaide haar pols nog verder. Yara schreeuwde. ‘Houd je bek!’ Zei William die haar een klap gaf. Yara hiel haar snel stil maar probeerde nog steeds los te komen. Het had geen zin, William had haar stevig vast, in een greep waar met geen mogelijkheid uit kon komen.

Joe pov
Joe liep nog steeds zoekend door de school. Hij gaf de hoop op, ze was waarschijnlijk al naar huis. Hij liep naar het frisdrankautomaat om wat te drinken. ‘Auwh!’ hoorde hij ineens. Hij draaide zich met een ruk om. Hij zag Heather, het meisje die al maanden achter hem aan zat. En toen William, de grootste pestkop van de hele school. Hij had altijd al een hekel aan hem gehad. Maar nu veranderde dat in haat. Hij had het meisje stevig vast. Yara, heette ze, had hij net gehoord van de receptioniste die haar wel kende. Boos rende hij naar het drietal toe. ‘Owh Joe! Liefje! Kom je ook gezellig kijken?’ Zei Heather die haar armen om hem zijn nek sloeg. Joe sloeg haar armen van zich af en liep naar William. ‘Laat haar los!’ Zei hij boos terwijl hij William bij Yara wegtrok. ‘Chill man, het is Yara maar.’ Zei William. Er ging een golf van woede door hem heen. Hij hief zijn hand en balde zijn vuist. Met al zijn kracht sloeg hij op William zijn kaak. Heather schreeuwde paniekerig. ‘Klootzak.’ Zei Joe die op hem neer keek. Hij liep naar Yara. ‘Gaat het?’ Zie Joe. Yara knikte kort terwijl ze over haar pols wreef. Joe pakte haar hand en bekeek haar pols. ‘Ik doe er een verbandje om.’ Zie Joe die haar aan haar andere hand meetrok richting de balie. ‘Joe! Wat doe je?’ Riep Heather hun na. Joe reageerde niet.

Yara pov
Yara ging op de stoel zitten die Joe voor haar neerzette. ‘Waarom moesten ze jou hebben?’ Zei Joe terwijl hij in de verbanddoos rommelde. ‘Mandy en Lilly hebben iedereen verteld wat er gisteravond was gebeurd.’ Zei Yara die naar beneden keek. ‘Belachelijk, iedereen denkt dat ik je heb afgewezen.’ Zei Joe. Yara keek verbaasd op. Joe zag haar blik. Hij ging tegenover haar zitten en begon het verband om haar pols te wikkelen. ‘Ik vind je leuk, wil je een keer met me uit?’ Zei Joe. Yara wist niet wat haar overkwam. Eerst was ze doodsbang voor Joe, toen heeft hij haar geholpen, door William op zijn bek te slaan! En nu vraagt hij haar mee uit, was dit een grapje? Dacht ze. Het was alsof Joe haar gedachten kon lezen. ‘Nee, het is geen grapje. Wil je met me uit? Vanavond?’ Zei Joe. Van binnen smolt ze, ze wou zo graag! ‘Ik kan niet.’ Zei Yara. Joe keek verward. ‘Ik moet werken.’ Zei Yara. ‘Oké, hoelaat ben je klaar?’ zei Joe. ‘Laat, misschien wel een uur.’ Zei Yara. ‘En de vakantie?’ Zei Joe. ‘Moet ik ook werken.’ Zei Yara zachtjes. ‘Hoezo werk je zoveel?’ Zei Joe verbaasd. ‘Nou, vroeger is mijn moeder gestorven bij mijn geboorte. Toen ik groter was is mijn vader met Leona getrouwd, hij is ook omgekomen. Nu is Leona mijn stiefmoeder. En ik moet altijd werken.’ Zei Yara. ‘dat mag ze niet doen, dat is tegen de wet.’ Zei Joe. Yara haalde haar schouders op. ‘Ik weet het ook niet. Maar als ik kon zou ik heel graag met je uit willen.’ Zei Yara. ‘Dan ga ik dat regelen.’ Zei Joe. ‘Wat? Vanavond?’ Zei Yara. ‘Ja, ik ga het nu regelen en dan haal ik je om zeven uur op.’ Zei Joe. ‘En Leona dan?’ Zei Yara. ‘Regel ik wel.’ Zei Joe. ‘Oké, ik ben dan wel in de bakkerij aan het werk.’ Zei Yara. ‘Is goed.’ Zei Joe. Ze namen afscheid en Yara liep vrolijk naar Lola, die in de kantine op haar wachtte. ‘En?’ Riep Lola door de kantine. Yara glimlachte breed. Lola snapte het meteen. Lola glimlachte breed terug. Lola had dus ook een date. ‘Vanavond?’ Riep Lola terwijl Yara naar haar toe liep. Yara knikte. Lola glimlachte. ‘Ik ook! Zeven uur!’ Zei ze vrolijk. De rest van de dag verheugden ze zich op de aankomende avond. Wat als ene rotdag begon is de vrolijkste dag in maanden geworden voor Yara.


Reacties:

1 2

Nonny
Nonny zei op 7 sep 2010 - 12:29:
No.. not nice..
zomaar gewoon stoppen!
enne.. snel online komen op msn! ^^


AleXx
AleXx zei op 28 aug 2010 - 23:28:
Het verhaal moet verder
Nu niet stoppen dat vind ik zo jammer

Toe!!!? puppyeyes met een pruillipje
Eindelijk gaat het goed met Yara gelukkig!!

mag ik een melding?

Xxx


Marshmallow
Marshmallow zei op 28 aug 2010 - 16:15:
Whaa, wat goed dat het weer goed is
Klopt die zin? :p

xx Lesley


Cullengirl
Cullengirl zei op 5 aug 2010 - 14:27:
Iit!

Wel snel verder he.. niet net zo stoppen als Cinderella... vervolg please...*puppydogeyes*

xxxx


Hometownhero
Hometownhero zei op 4 aug 2010 - 19:57:
Ik wil het ook wel weten als er een nieuw deeltje is.
:]