Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » BANG~relation » ~Love is a game~

BANG~relation

1 aug 2010 - 12:38

1003

2

244



~Love is a game~

Ik ben altijd erg blij met jullie reacties!<3 Maar zouden jullie ook opbouwende kritiek willen geven? Daar leer ik van en dan word mijn schrijven nog beter! Alvast bedankt!<33333

Ik, Sasori en Deidara staan op een rijtje naast elkaar in de opening van de U-vormige vergadertafel. De rest van de leden zitten aan de tafel, behalve Itachi die nog ergens in de bossen opzoek naar ons moet zijn, volgens Pain. Met de lampen die op ons drieën zijn gericht en de doordringende vragen van Pain heb ik het gevoel alsof ik ben opgepakt door de politie en overhoord word. Omstebeurt vertellen ik, Sasori en Deidara beetje bij beetje het verhaal. Ik vertel over hoe ik ontvoerd werd, over Kana, over onze kinderen, hoe ik Deidara’s leven heb gered en Kazuki weer het mijne. Sasori verteld over zijn deal met Kana maar word onderbroken door Pain.
“Dus Sasori. Jij hebt duizenden onschuldige kinderen vermoord zodat Kana je niet over zou nemen?”ť vraagt Pain.
Sasori laat geen emotie los. Er volgt een pijnlijke stilte. De stemming is te snijden.
“Nee”ť zegt Sasori uiteindelijk.
Staat hij nou te liegen? Ik kijk Deidara aan om zijn reactie te zien maar die staart maar wat voor zich uit.
“Kan je dat ons dan uitleggen?”ť vraag Pain.
Na deze vraag volgt er een heel verhaal, met poppentechnieken en termen die in niet begrijp. Maar wat ik er van begrepen heb, heeft Sasori in iedere pop een stukje van zijn levenskracht gedaan zodat het leek alsof ze ooit ‘echt’ levend waren geweest. Hoe dat allemaal mogelijk is zal ik hem maar niet vragen. Dit gaat toch boven mijn pet. Waar het echt om gaat is dat Sasori niet duizenden kinderen heeft vermoord. Ik ben ontzettend opgelucht.
Verder verteld Sasori nog iets over hoe hij met Kazuki’s hulp mij weer levend heeft weten te maken en nog iets over het maken van Kazuki’s graf samen met Deidara.
Deidara krabt even aan zijn hoofd om na te denken wat hij hier nog aan toe kan voegen. Hij verteld iets over dat hij Sasori ging zoeken en na een zwaar gevecht met de kinderen ook werd ontvoerd. Als hij verteld dat ze dat deden omdat ze dachten dat hij een vrouw was gaat er wat geroezemoes door de kamer.
“Daar kan ik mij iets bij voorstellen”ť hoor ik Hidan lachend zeggen.
Deidara lijkt hier niet boos over te worden. Hij is waarschijnlijk blij genoeg dat hij nog leeft.
Deidara zet zijn verhaal voord en als hij klaar is valt er een doodse stilte. Wat mij opvalt is dat geen van ons drieën iets heeft gezegd over onze wat foutere scènes. Zonder overleg hebben we bestloten dat dat toch geen waardevolle informatie is.
Pain wrijft over zijn hoofdhoofd alsof hij zo hard moet nadenken dat het pijn doet. We wachten op zijn reactie. Dan staat hij op, klimt gewoon over de tafel heen en gaat voor ons staan. Ik verwacht nu ieder moment een uitbarsting. Ik sla mijn ogen neer. Plotseling slaat Pain zijn armen om ons alle drie. Hij drukt ons stevig tegen hem aan alsof hij bang is ons te verliezen.
“Ik ben zo blij dat jullie nog leven. Niet alleen blij voor Kumo maar voor jullie alle drie”ť zegt hij.
Nu besef ik mij pas dat Pain eigenlijk altijd een stoor vader voor ons is geweest. Hij doet meer dan alleen maar leiding geven, al lijkt het er soms niet op. Hij laat ons los en kijkt ons aan.
“Gaan jullie je maar opfrissen. Jullie hebben en zware tijd achter de rug”ť zegt hij.
Dan loop hij de vergaderkamer uit, en onze uithooring is daarbij gesloten.

Het is twee dagen later. Ik zit in de woonkamer op een van de banken en denk na. Itachi is nog steeds niet terug van zijn zoektocht naar mij, Sasori en Deidara. Ik begin me zorgen over hem te maken. Kijk hij soms onder iedere steen in het bos? Ik zucht.
Ik ben niet de enige in de woonkamer, Zetsu is ook aanwezig. Hij zit in de grote zitstoel waar hij altijd in zit. De rest van de leden is hier niet aanwezig. Kakuzu en Hidan zijn op weg een of andere knaap te vermoorden die wel wat centjes waard is. Kisame is net als ik bezorgd over Itachi en is hem gaan zoeken. Sasori en Deidara zijn ook weg. Ik weet niet of ze op een missie zijn of gewoon een ommetje zijn gaan maken. Ik wou dat ik eerder door had gehad dat ze weg waren, misschien had ik dan nog wel mee kunnen glippen. Gisteren is Sasori nog naar mij toegekomen om mijn onder vier ogen te spreken. Het ging erover dat we liefdesrivalen zijn. Hij schudden mij de hand en wenste mij het beste toe, alsof hij daarmee een wedstrijd startte. Ik wenste hem ook het beste toe en toen was hij al weer verdwenen. Sinds we onze liefdeswedstrijd hebben gestart heb ik het gevoel dat ik achterloop. Alsof we moeten hardlopen naar de finish, dat staat voor de liefde van Deidara, en Sasori minstens tien meten voorsprong heeft. Hoe haal ik hem ooit in?! Ik zucht weer. Wat is het leven toch oneerlijk.
Omdat ik niets te doen heb knoop ik maar een gesprek met Zetsu aan.
“Hoi”ť zeg ik tegen hem.
Abrupt hij Zetsu mij aan. Alsof hij verwacht te worden aangevallen door mijn woorden.
“Hoi”ť zegt zijn witte kant na een korte stilte.
“Hoe’st?”ť vraag ik.
Zetsu kijk mij verdacht aan.
“Wel ok锝 zegt zijn witte kant.
Ik knik ja en wacht tot hij mij vraagt hoe het met mij gaat maar dat doet hij niet. Niet erg sociaal, maar wat verwacht je dan ook van een wandelende plant.
“Wil je dood?”ť vraag zijn zwarte helft opeens.
Ik word een beetje overrompeld door deze vraag.
“Uhm… niet echt”ť zeg ik.
“Jammer. Anders had ik je met plezier opgegeten”ť zegt de zwarte helft.
Mijn brein heeft even nodig om dit te verwerken.
“Bedankt?”ť zeg ik dan maar.
Hiermee is ons gesprek geëindigd. Ik pak een pen en een note-boekje van de kleine salontafel voor de bank en schrijf daar op;

Note aan mezelf;
Begin geen gesprek met Zetsu alleen in uiterste noodzaak.


Reacties:


witch
witch zei op 1 aug 2010 - 20:45:

ik heb wel een kritiek maar niet op je verhaal, noem me A.U.B geen Laulau!
hoofdstuk was leuk, ik zou ook nooit een gesprek beginnen met Zetsu al zat ik in een nog zo'n levensbedrijgende situatie.
ik ga ook even je volgende h. lezen.

Dailia


AmbyVampy
AmbyVampy zei op 1 aug 2010 - 19:33:
Leuk hoofdstuk! Vette lol aan het einde ftw x'DD
Uhm... Ff kijken... Amber heeft geen kritiek vandaag D8>
Behalve misschien dat je ff een spelling-check erdoorheen moet gooien als je iets hebt getypt; en het één of twee keer doorlezen kan nooit kwaad.
Voor de rest niks gezien =]

-xXx-