Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Een Magische Wraakactie » Hoofdstuk 4, Druk Druk Druk

Een Magische Wraakactie

29 dec 2008 - 13:07

551

1

194



Hoofdstuk 4, Druk Druk Druk

"Ik ga eerst nog even naar Odius & Oorlof, iets ophalen" zei Tom rustig "Nee he, waarom moet dat nou? Ik dacht dat we naar de trein gingen?" zei Lucius een beetje geïrriteerd. "Hier is het, ik ben zo terug" zei Tom en liep naar binnen. Even later kwam hij weer naar buiten met een klein pakketje. "Wat is dat nou weer in godsnaam? Weetje ik wil het niet eens weten!" zei lucius en liep naar Olivanders. "Waar ga jij heen?" zei Tom verbaast "Ik ga een toverstok halen bij Olivanders, voor mijn zoon Draco, zijn eerste schooldag begint over een week." zei lucius. "Wat voor 1 ga je halen?" Zei Tom. "Geen, hij komt over 5 minuten, was ik bijna vergeten, en dat betaal ik voor hem.."
zei lucius en liep naar binnen.

Even Later Draco kwam aanlopen met een sneeuwwitte uil en een grote man. "Hier ist jong!" Zei de grote man "Dankje hagrid, je mag gaan!" Zei Draco en Hagrid liep met zijn hoofd naar beneden weg. "Wat een zielige winkel is dit zeg!" zei draco boos "Maarja het is de enige winkel waar je stokken kan kopen hier." lucius kwam naar buiten en zei "Kom draco laten we naar binnen gaan" en Draco ging ook naar binnen. "Ik verwachte jullie al" zei Olivander en ging zitten achter de toonbank. "Ik wil een stok en snel!" zei draco "nee, nee, de stok kiest jouw, dus je moet de tijd nemen." zei Olivander kalmpjes. "dus laten we maar gaan meten." hij pakte een meetlint en begon met meten, de armen en de benen en veel meer en liep naar de kast. "Even kijken, er zijn 3 mogelijk of misschien tog 4" Zei hij in zichzelf en dacht diep na. Hij pakte de vierde stok ook nog en liep weer naar Draco toe. "Heb je ze nou?" zei draco geïrriteerd "jaja, laten we eerst de proberen: 26.0 cm, soepel, Wilgenhout uitstekend voor bezweringen. Ja, zwaai maar!" zei Olivander en Draco zwaaide met de stok en alles werd stil.. Opeens klonk er boven een harde knal en achter in de winkel storte een stuk plafond in. "Ja! Geef die maar weer terug, en dan is deze ook niet goed" Hij legde de 2 stokken aande kant en gaf Draco een andere "Okee deze zal beter zijn, ja zwaai maar!" Draco zwaaide weer en meteen viel het bureau om. "ja laten we die ook maar niet doen" en bogen in zichzelf te praten "Dan is het toch waar. "Wat is waar?" zei Draco "Niets laat maar! Probeer deze maar, deze stok is 34.7 cm, zeer krachtig, gemaakt van taxushout, en de kern, een feniksveer, zit in de tip van de stok. Geef maar een zwaai!" Draco zwaaide en hij werd zachtjes gelift naar het planfond en om Draco's lichaam zat een wat vage witte wolk. "Ja! Deze word het! Dat is dan 7 Galjoen!" Zei Olivander en overhandigde de doos aan Draco, Lucius betaalde en ze liepen weg.

"Wat moet je nog meer hebben?" vroeg Lucius aan Draco "Uhh, oja ik heb een lijstje, alleen een ketel, dan ben ik klaar." Zei Draco en liepen naar Klieder en Vlek "Neem ook maar wat extra perkament mee" en liepen verder "Dit is dus waarom ik Malfidus normaal nooit meeneem, hij gaat maar door" en Tom liep weg....


Reacties:


Elflady
Elflady zei op 29 dec 2008 - 18:06:
yayy isshe nice ,, jammer dat je nu op dit moment er niet aan kan werken want het is echt cewl