Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » 2. Mika, The boy who fought too much {songfic} [af] » Here I go again

2. Mika, The boy who fought too much {songfic} [af]

30 jan 2011 - 18:31

645

6

457



Here I go again

Whitesnakes: ____http://www.youtube.com/watch?v=wuLQR-gH33E____

Georgia's P.O.V.

Op dat moment werd het me allemaal even teveel. Ik stond op en liep weg, de verbaasde blikken van Mika, John en Tom achterlatend. De rest van het café had ons hele conflict kunnen volgen en ik voelde ook hun blikken in mijn rug prikken. Weer een reden om harder te lopen. Ik hoorde een stoel over de grond schrapen, maar Tom zei: "Laat haar maar even." Daar was ik hem dankbaar voor. Ik moest gewoon even alleen zijn, alles even op een rijtje zetten. Je koos tenslotte niet iedere dag tussen twee geweldige mannen en ik wilde het niet nog eens verprutsen.

Ik had pas door dat ik aan het rennen was toen ik bijna de stad uit was. Ik ging een steegje in en leunde met mijn rug tegen de muur van een huis aan. Ik was nu letterlijk en figuurlijk van het probleem weggerend. Eigenlijk was dat heel laf van me, maar dat zou ik het later wel oplossen. Eerst moest ik een besluit nemen, al was dat makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe kon je nu kiezen tussen Mika en John? Hebben we die reis dan helemaal voor niets gemaakt? Ik had zo lang naar dit moment uit gekeken, het moment dat ik John weer zou zien. En dan... Gunde Mika me dit dan echt niet? Of zat er toch nog iets van waarheid in? John reageerde per slot van rekening best wel agressief... Nee. Hij wil me gewoon niet kwijt. Dit is zijn manier om te laten zien hoeveel ik voor hem beteken. En hij is mijn man. Ik heb helemaal geen zin om John in de steek te laten. We zijn al zolang bij mekaar...

Mijn gedachten werden verstoord door een bekende stem. "Ha mam." Hoe heeft hij me kunnen vinden? "Ha." Tom kwam naast me staan. "Weet je het al?" Vroeg hij. "Ik heb echt geen flauw idee." We zeiden allebei een tijdje niets. "Waar heb je Mika en John gelaten?" Vroeg ik uiteindelijk. "Is het wel verstandig om die twee alleen te laten, nu..." Nu ze om me aan het vechten zijn? Want dat was het eigenlijk wel. Normaal zou dat juist een hele grote eer moeten zijn, maar ik vond er niets aan. Het maakte me alleen maar moeilijker. "Die heb ik alleen gelaten. Het is echt niet zo dat ze niet heel even gewoon aardig tegen mekaar kunnen zijn. Bovendien kan ik weinig doen als het toch op ruzie uitloopt." Daar zat wat in. "Mag ik een voorstel doen?" Vroeg Tom. Ik knikte. "Misschien moet je ze gewoon een voor een bij je laten komen. Dan krijg je een beter beeld van ze. Ik bedoel, dan kan je iedereen laten zeggen wat ze willen zeggen, zonder dat ze onderbroken worden." Daar voelde ik eigenlijk niet zo heel veel voor. Maar ja, wat moest ik dan? "Best." Zei ik. Aan Tom's gezicht te zien had hij dat antwoord niet verwacht. "Wie wil je als eerste zien?" Vroeg hij. Ik dacht na. Ik was eigenlijk heel benieuwd naar wat John te zeggen had. Mika had ik al vaak genoeg gesproken de laatste tijd en ik had toch al zo'n vermoeden wat hij zou gaan zeggen. "Doe John maar." Tom gaf me een kus op mijn wang. "Dan ga ik John nu halen. Ik ben zo terug." Ik keek toe hoe hij langzaam uit het zicht verdween.


I don't know where I'm goin'
but I sure know where I've been
hanging on the promises in songs of yesterday.
An' I've made up my mind, I ain't wasting no more time
but here I go again, here I go again.

Tho' I keep searching for an answer
I never seem to find what I'm looking for.
Oh Lord, I pray you give me strength to carry on
'cos I know what it means to walk along the lonely street of dreams.


Reacties:

1 2

Moonzzz
Moonzzz zei op 27 jan 2011 - 20:45:
ik hoop dat john het verprutst


Roxas16
Roxas16 zei op 9 aug 2010 - 17:14:
beetje laat maar oke
mooi hoofdstuk


Ezzlot
Ezzlot zei op 7 aug 2010 - 16:53:
Team Mika Punt uit over klaar finished!


SusieSimon
SusieSimon zei op 5 aug 2010 - 9:39:
mooi hoofdstuk Ik hoop zoooooo dat ze voor Mika kiest..


realMe
realMe zei op 5 aug 2010 - 9:39:
oh wat zielig voor haar allemaal.
kiezen tussen twee mannen die om je vechten en je mag ze allebij heel erg.
ik zou het echt niet weten

snel verder, ben benieuwd