Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Oh Boy - DM » Fünf

Oh Boy - DM

4 aug 2010 - 10:53

302

0

156



Fünf

Het waaide een beetje, niet spectaculair hard. De zon scheen lichtjes en verschool zich af en toe achter de wolkenvelden. Het was lekker weer. Ideaal vliegweer. Ik stond op het veld, Blaise zat met Pansy op de tribune. Zij wilde gewoon Draco zien vliegen. Ik beet op mijn kiezen. Ze hadden inderdaad kussens neergelegd. Ik zuchtte en rolde opnieuw met mijn ogen.
"Laat eens zien, popje," grijnsde Marcus. Hij graaide naat mijn bezem, veel te traag, want ik had hem al weg van hem gedraaid.
"Afblijven. Veel te duur om aan iemand als jij toe te vertrouwen," snauwde ik naar hem.
"Het is een Vuurflits, Hork." Ik zag Draco nonchalant tegen zijn bezem leunen, met zijn uniform aan. Mooi uniform, vooral bij hem. Maar hij was een echte zak.
"Zie ik ook, Draco. Vooruit, toon maar eens wat je kan." Hij haalde de slurk uit de kist, de twee andere jagers stegen op. ik volgde hun voorbeeld.
"Niet dat je serieus een kans maakt, maar probeer de slurk af te pakken. Daarna probeer je te scoren." Marcus Hork gooide de rode bal naar één van zijn mannetjes, die er meteen mee omhoog vloog. Ik volgde roerloos zijn bewegingen. Hij leek niet te snappen waar ik mee bezig was, en om reactie uit te lokken, wierp hij de bal naar zijn vriend. Daar had ik op gewacht. Ik legde me plat op mijn bezemsteel en scheerde in hun richting. Na de eerste poging had ik al meteen mijn doel bereikt. Ik wist dat ze me volgden, maar hun Nimbussen waren écht geen partij voor mij. Geen drie seconden later ging de slurk door de middelste ring.
Ik keek zelfvoldaan naar het Zwadderichteam, ze stonden met open mond te kijken. Blaise juichte de hele school bij elkaar, en Pansy staarde nog steeds kwijlend naar Draco. Ik was echt goed!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.