Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Oh Boy - DM » Acht

Oh Boy - DM

26 aug 2010 - 8:58

258

0

155



Acht

Ik was echt zeiknat. Niet van het zweet, hoor, van de regen. Midden onder de training was het water met bakken uit de lucht komen vallen. Ik haatte regen. Kutweer. Maar ik had doorgebeten, met als gevolg dat ik nu tot op het bot bevroren was. Ik liep klappertandend als eerste de kleedkamer binnen en liet meteen mijn trainingsgewaad op de grond vallen. Ik had enkel nog een lang, los shirt aan. Ik trippelde naar de douches en liet het water al lopen. Geen zin in nog een koud stortbad! Ik dankte God op mijn knieën dat het aparte douchehokjes waren. Hat had ook gezamenlijk kunnen zijn. Ik denk niet dat ik dat had overleefd.
"Hey, Lou, je ziet er wat verkleumd uit, zal ik je opwarmen? Je mag heus wel bij mij douchen, hoor." Ik lachte flauwtjes naar Ryan. Hij was samen met Cody mijn medejager en ze waren best aardig.
"Sexy trouwens, hoor, dat shirt." Ik keek niet begrijpend naar Marcus, maar toen ik omlaag keek, zag ik dat het maar tot net onder mijn billen kwam en aan mijn hele lijf plakte. Ik trok een gezicht naar hem en zocht mijn spullen bij elkaar. Ik plukte de grote handdoek uit mijn tas en liep gauw de douche in.

Oh, man, ik hou van warm water! Maar ik had er langer ondergestaan dan nodig en was de laatste die de kraan dichtdraaide. Ik wikkelde mijn handdoek rond mijn lijf en ging naar de kleedkamer. Raww, zelfde uitzicht als in het begin van de training. Alleen nu met natte haren...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.