Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » When he died » 1.1

When he died

4 aug 2010 - 15:05

285

0

196



1.1

Het begon allemaal drie jaar geleden, ik was 16 en hij was 18.
Ik had nooit kunnen bedenken dat ik zo iemand als hem zou tegen komen, hij leek zo onbereikbaar, zo ver weg. Hij leefde in een totaal andere wereld als ik.
Maar het tegen deel werd maar weer bewezen. Ik was met mijn familie uit eten geweest wegens de bruiloft van mijn tante en oom, en verbleven in een sjiek hotel. Ik had een eigen kamer toegewezen gekregen, want ik was de oudste van alle nichtjes en neefjes en ze wouden me niet op schepen met die kleine op donders, waar ik ze heel dankbaar voor ben geweest.
De volgende dag was ik op onderzoek gegaan, een beetje de boel vekennen. Buiten hadden ze een zwembad had ik ondekt, dus ik ben weer snel naar boven gegaan en mijn bikini aan getrokken en weer naar het zwembad gegaan. Ik legde mijn handdoek op een ligstoel die het dichtst bij was en ben het zwembad in gedoken. Toen ik weer boven kwam hoorde ik jongens praten die ook richting het zwembad kwamen.
'Hé je zei toch dat er niemand was?' hoorde ik er een zeggen. 'Ja zo net was er nog niemand' hoorde ik de ander zeggen. 'Ach so what, het is toch een chick zo te zien, hoop dat ze een beetje lekker is'
Ik deed net alsof ik niks hoorde en zwom verder, maar hield ze in de gaten.
De een had zwart haar en de ander had dreads, ze legden hun handoeken op de ligstoelen aan de andere kant van het zwembad. De jongen met het zwarte haar ging liggen en de jongen met de dreads kwam ook het zwembad in gesprongen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.