Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » When he died » 1.2

When he died

4 aug 2010 - 15:06

205

0

212



1.2

Ik zwom verder en negeerde de jongen, die mijn aandacht probeerde te krijgen, wat hij niet kreeg. En dat irriteerde hem volgens mij wel. Na een paar pogingen klom hij het water uit en mompelde wat tegen de andere jongen. 'Tjah, jongen niet alle meiden vallen als een blok voor je' zei de andere lachend. Ik moest zelf ook een beetje lachen en zwom met een glimlach op mijn gezicht naar de kant van mijn ligstoel. Ik klom via het trappetje uit het water en stapte op de kant. Ik wrong het water uit mijn haar en liep naar mijn ligstoel. Ik ging er op liggen en zette mijn zonnebril op.
Ik hoorde de jongen mompelen aan de andere kant van het zwembad. Ik keek ze aan en zag dat ze in discussie waren, en ik heb al zo een idee waarover. Ik zuchtte. 'Jongens ze denken ook echt maar aan een ding.' mompelde ik.

Het leuke van een zonnebril is, dat je naar iemand kan kijken zonder dat diegene het door heeft. Dus ik heb die jongens hun hele discussie lang kunnen bestuderen en ben tot de conclusie gekomen dat ik ze ergens van ken en dat ik ze maar een appart stel vind.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.