Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » When he died » 2.3

When he died

4 aug 2010 - 15:07

306

0

211



2.3

'Wil je alsjeblieft die grote mond van je houden, jongedame! en nu ruim je sdeze twee tassen op' en ze wijst naar de twee tassen die voor de trapgat staan. 'Oké, oké ik doe het al, rustig!' Ik loop naar de twee tassen en pak ze op. Ik loop naar de badkamer en gooi de twee tassen leeg op een hoop. Ik loop met de twee lege tassen terug naar de overloop en pluer ze in de gangkast. Ik loop terug naar mijn kamer en gooi de deur achter me dicht. Ik loop naar mijn bed en laat me er voor de tweede keer op vallen. 'En nu kom ik er helemaal niet meer vanaf' Ik sluit mijn ogen en binnen de kortste keer ben ik al weg ik dromenland.

'Salena, Salena' 'hm..' ik open mijn ogen en zie mijn moeder staan, zou je niet eerst even omkleden voor je gaat slapen?' 'hm' ik sta langzaam op. 'Als je me even alleen laat' Mijn moder loopt mijn kamer al uit en sluit de deur achter zich. Ik haal een kortbroekje en een hempje uit mijn kast en kleed me om, als ik mijn mijn broekje en hempje sta kruip ik onder de dekens en ben zo weer in slaap.

de volgende ochtend sta ik vrolijk op. ik loop naar beneden en zie twee zombies aan de tafel zitten. 'Hoi pap, hoi mam' zeg ik en loop de keuken in. 'goedemorgen saleen' zegt me vader moe. 'haai lieverd' zegt mijn moeder even moe als mijn vader. 'Hoe kom jij zo vrolijk?' Ik haal mijn schouders op. 'Ik weet niet?' Ik smeer mijn broodje met chocopasta en ga bij mijn ouders aan tafel zitten. 'Heb je met de jongen gebeld?''huh? wat? nee hoezo?' Ik neem een hap van mijn broodje. 'Nou gewoon, daar kan je toch vrolijk van worden'


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.