Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » When he died » 3.1

When he died

4 aug 2010 - 21:49

377

0

225



3.1

We zijn al weer een paar weken verder, ik ben aardig bevriend geraakt met Tom en Bill. Ik heb nu ook hun msn en praat vaak met ze over de webcam. Ze zijn nu met een tour bezig, vandaar dat ze in het hotel zaten.
Wat een leven, je reist zowat de hele wereld over en je word er nog voor betaald ook.

Vandaag had ik afgesproken met Mia, mijn beste vriendin, dus vandaag word het geen Tom en Bill. Ja ik had de jongens beloofd niks door te vertellen dat ik contact heb. Mia heeft wel iets door, ze heeft altijd iets door als ik iets voor haar achter houd. Mia ken ik al vanaf de bassisischool toen ik net nieuw in de klas kwam, ergens in groep drie, waren we al gelijk maatjes, en nu nog steeds in de vierde klas van de middelbareschool zijn we onafscheidelijk.
Ik vind het ook moeilijk zoiets niet aan Mia te vertellen, ze is dan wel geen fan, maar ik had de jongens beloofd het tegen niemand te zeggen, zelfs niet tegen mijn ouders.

Ik zucht en doe het scherm van mijn laptop naar beneden, ik heb net afscheid genomen van de jongens, we hebben een tijd gepraat over koetjes en kalfjes, ik had nog langer met ze willen praten, alleen Mia kan elk moment komen en als ze dan die twee hoofden op mjn scherm ziet is het gehele plan van de jongens in diggelen gevallen.
Ik sta op en loop mijn kamer uit. Als ik op de trap sta hoor ik de bel al gaan. 'Ik doe al open!' roep ik en ren de trap af. Ik sprint naar de deur en trek hem enthosiast open. 'Mia!'roep ik als ik mijn beste vriendin voor de deur zie staan. 'Salena!' roept Mia vrolijk en laat haar tas vallen. Ze slaat haar armen om me heen en ik doe het zelfde bij haar. 'Kom er in, komer in' zeg ik hyper en zie hoe ze haar tas oppakt. 'Ik wist niet dat je bleef slapen' zeg ik als ik mijn blik op haar tas laat hangen. 'tjah, ik dacht ik laat haar even verrassen' ze loopt naar binnen en zet haar tas onder de kapstok waarna ze haar jas er boven hangt.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.