Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » When he died » 3.4

When he died

4 aug 2010 - 23:09

333

0

199



3.4

Ik kijk snel of ik Mia zie, maar zie geen hoofd dat over mijn schouder mee kijkt. Ik druk op ok en het bericht komt tevoorschijn.

Hoi hoi <3
Je ligt vast al te slapen, en die Mia is volgens mij al weg toch? nou ja ik ieder geval wou ik zeggen dat ik niet kon slapen en je spookte zo door mijn gadachte dat ik maar jou ging bellen, maar nu je toch al slaapt stuur ik je deze sms zodat je hem morgen kan lezen.
kussies Bill


Ik grinnek even, wat een droogkloot kan het ook zijn. 'Wat is er?' hoor ik achter me. o ja shit Mia is er nog. 'Niks, binnen pretje' en ik stop snel mijn mobiel terug onder mijn kussen. 'Kijk dit bedoel ik dus..' 'Alsjeblieft Mia kap er mee of ik gooi je mijn kamer uit, ik word gek van je bij elk ding dat ik doe vandaag begin jij te zeuren' 'Nou sorry hoor dat ik me zorgen maak om mijn beste vriendin' 'wat? hoezo maak je je zorgen om mij?' 'Omdat ik denk dat je iets voor mij achter houd, en de dingen die je in het verleden voor me hebt achter gehouden waren ook niet echt fijn' Ik slik 'en als ik iets voor je zou achter houden wat ik niet zeg tegen jou, omdat dat van iemand anders moet' 'Wat wil je daar mee zeggen?' 'Dat ik inderdaad wat voor je achterhoud' fluister ik. 'Maar ik kan het niet zeggen.' 'Want?' fluisterd Mia. 'Omdat ik het niet mag zeggen van iemand anders waar het omgaat' 'o' is het enige wat Mia uitbrengt. 'Is het erg?' 'Nee' 'Waarom zeg je het dan niet' 'omdat ik het beloofd heb'

Voor de rest hadden we die nacht niet veel meer gezegt. Ik had Bill niks terug gestuurd, omdat ik bang was dat Mia het zag. Die volgende ochtend was Mia al snel vertrokken en toen ze de deur uit stapte zag ik terleurstelling in haar ogen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.