Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » When he died » 4.1

When he died

4 aug 2010 - 23:54

405

0

202



4.1

De dagen gingen sloom voorbij, het liep al tegen de winter aan. En in de zomer heb ik de jongens ontmoet, in augustus. 16 Augustus ik weet het nog goed. Het lijkt al zolang geleden.
Ik haat de winter dat heb ik altijd al gedaan, het enigste wat ik er leuk aan vind is de sneeuw, maar als je niemand hebt waarmee je een sneeuwgevecht mee kan doen of een sneeuwpop mee kan maken is de lol er ook snel af.
Sinds die ene dag heb ik niks meer van Mia gehoord, en dat doet me pijn, ik ken Mia al zolang en ik ben haar kwijt geraakt door een stom geheim dat ik niet mag vertellen.

Op 2 November heb ik afgesproken met Bill, in een parkje. Ik zet mijn muts op en trek mijn jas nog wat strakker aan. 'Mam ik ben weg!' roep ik en krijg nog een oké te horen. Ik trek de deur achter me dicht en ga te voet naar het parkje, ja het is hier op de hoek. Hoe dichter ik bij het parkje kom hoe nerveuzer is word. Het is de eerste keer dat ik Bill zie na het zwembad gebeuren. En in die paar maanden is onze band verstrekt en ik merk dat ik hem ook een beetje leuk begin te vinden.
Na een kwartiertje ben ik aan gekomen bij het parkje ik loop naar binnen en ga op het eerste bankje zitten die ik zie, hier op deze plaats hebben we afgesproken. Ik trek mijn kraag wat meer omhoog en sla mijn armen om me heen. Het is echt te koud.
'Salena? ben jij dat?' hoor ik achter me. IK sta op en kijk achter me. Ik zie een jongen staan. 'Ja, en jij bent Bill' 'jup' zegt hij glimlachend. Ik loop om het bankje heen en loop naar de zwart harige jongen toe die een dikke sjaal om heeft en een muts die tot verover zijn oren heen is getrokken. Ik sla mijn armen om hem heen en voel dat hij het zelfde bij mij doet. 'Dat is een een tijd geleden' fluisterd hij in mijn oor. En ik voel de duiznede vlinders in mijn buik ophol slaan. 'Zeker' fluister ik terug.

Sinds die dag zijn we elkaar vaker gaan zien, en bij elke ontmoeting werdt onze liefde voor elkaar groter en sinds 10 December waren we een echt stel.
Ik was dolgelukkig, alleen een ding ontbrak, Mia


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.