Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » When he died » 4.2

When he died

5 aug 2010 - 0:21

211

0

215



4.2

Mijn moeder had het niet zien aankomen dat ik met de tweelingbroer van Tom thuis kwam. Ze had er helemaal op gerekend dat ik iets met Tom zou krijgen. je had haar hoofd moeten zien toen ik met Bill thuis kwam.
een paar maanden ging het goed, tot dat er een een of andere randdebiel een foto van ons had geplaatst. En toen was het bekend. Ik Salena Diaz ben de vriendin van Bill Kautitz en de halve wereld weet het.
Sinds toen kon ik me niet meer op school vertonen zonder dat er over me gefluisterd en nagekeken word. oppeens waren de haters ook mijn haters en de fans mijn fans, op een paar na die me dood wensten en sommige nog steeds. Maar die laat ik liever achterwege.
En bij duits werd ik vreselijk voor getrokken door de leerares sinds dat iemand door de school had geroepen dat ik de vriendin van Bill kaulitz ben en de klas heeft uitgelegd dat hij een duitse zanger moest voorstellen.
En nu denk je vast, maar Mia zat toch bij jou op school? nee Mia zat op een andere school, dus ze kon me niet helpen uit dit probleem, en misschien had ze dat ook niet gedaan en was ze overgelopen naar de haters.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.