Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » When he died » 5.1

When he died

5 aug 2010 - 1:11

274

0

212



5.1

In de vakanties was in in Duitsland te vinden bij Tom en Bill thuis. Hun moeder was echt heel aardig en ik kon goed met haar op schieten. Ik sliep bij bill op de kamer dus de helft van zijn kamer was verbouwd en stond vol gestouwd met mijn spulletjes, want die liet ik gewoon staan voor de volgende vakantie.

'Zeg Salena?' vraagt Bill op een keer in de zomervakantie van 2008. 'Ja Bill' Zou jij met mij en Tom op vakantie willen?' 'Ja waarom niet?' 'Je ouders?' 'wat is daarmee?' 'Die moeten het ook eerst goed vinden, je bent nog maar 16' 'pff, doe maar als of ik zo een kleinkind ben' 'Ben je toch ook, kleintje!'

Zo noemde die me altijd, kleintje, dat hij nou zo lang is daar kan ik toch niks aan doen.
De dag erna had ik mijn moeder nog gebeld of het goed was dat ik met ze mee ging op vakantie, maar natuurlijk vonden mijn ouders dat niet goed. Dus Tom en Bill gingen naar een lekker warm land en ik ging terug naar mijn ouders in Nederland.
De foto's van hun vakantie waren natuurlijk weer gepubliceerd, met een heel lul verhaal wat van geen kant klopte. Naruulijk anders is het geen roddelblad.

Ik legde zuchtend het blad naast me neer. Ik had net het hele verhaal gelezen, waarin ze vertellen dat het uit is, ja alleen maar omdat ik niet mee ging op vakantie.
Maar de volgende dag na dat ze terug gekomen waren liepen we weer hand in hand over straat en was het weer aan tussen ons, wat een drama stel waren we toch.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.